NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Opisi smeštaja u Paraliji - vile, apartmani, hoteliVila Valentina Paralia - utisci, iskustva i komentari

Vila Valentina se nalazi u Paraliji, jednom od omiljenih letovališta Srba u Grčkoj.Vila je smeštena u centru Paralije, na svega 50 metara od plaže

Vila Iris Paralia - utisci, iskustva i komentari

Vila Iris se nalazi u Paraliji, grčkom letovalištu u severnom delu Grčke u Olimpijskoj regiji. To je dvospratna kuća, koja se nalazi u centru

Vila Nikos Paralia - utisci, iskustva i komentari

Vila Nikos se nalazi u Paraliji letovalištu na obali Egejskog mora smeštenom u Olimpijskoj regiji. To je trospratna kuća, koja se nalazi na oko 600m od centra

Vila Orion Paralia - utisci, iskustva i komentari

Vila Orion se nalazi u Paraliji, popularnom letovalištu na obali Egejskog mora. Vila Orion je trospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u centru

Vila Rea Paralia - utisci, iskustva i komentari

Vila Rea se nalazi u Paraliji, poznatom grčkom letovalištu na obali Egejskog mora. Vila ima tri sprata i prizemlje koje se izdaje

Vila Simos Paralia - utisci, iskustva i komentari

Vila Simos se nalazi u Paraliji, letovalištu ispod Olimpa, na obali Egejskog mora. To je trospratna kuća, smeštena u centru pored kuće Orion i udaljena oko 150 m od mora.

Hotel Byzantio
Byzantio Hotel nalazi se u mestu Paralija u oblasti Pieria. Hotel u svom sklopu ima dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe sa sopstvenim balkonom i sa pogledom na more i planinu Olimp. Byzantio Hotel pruža besplatan bežični Wi-Fi internet pristup i elegantan bar.
Vila Odyssia
Vila Odissya se nalazi na pešačkoj zoni 10m od obale. Svi apartmani u vili su renovirani. - Vila poseduje dvokrevetne, trokrevetne studije, četvorokrevetne studije i duplexe i petokrevetne duplexe.
Vila Pralina
Vila Pralina se nalazi na pešačkoj zoni 10m do obale. Svi apartmani u vili su renovirani. - Vila poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije. - Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinju.
Apart hotel Christian 
Lokacija: udaljenost od plaže je 3 - 5 minuta hoda, a od centra 350 m - Struktura:1/2 std, 1/3 std, 1/4 apt, po lokalnoj kategorizaciji i standardu.
Apartmani Ana
Apartmani Ana - Smestaj je apartmanskog tipa. - Apartman Ana je udaljen 40 metara od mora i nalazi se u centru Paralije. - Svaki studio se sastoji od sobe sa dva ili tri ležaja, kupatila, kompletno opremljene kuhinje i terase.
Apartmani Emilios
Smeštaj je apartmanskog tipa. - Svaki studio sastoji se od sobe sa dva-tri ležaja, kupatila, kompletno opremljene kuhinje (frižider, štednjak, osnovno posu|e) i balkona.
Apartmani Minas
Smeštaj je apartmanskog tipa. - Svaki studio sastoji se od sobe sa dva-tri ležaja, TV-a, kupatila, kompletno opremljene kuhinje ( frižider, štednjak, osnovno posuđe) i balkona.
Hotel Central
Hotel Central - Hotel je smešten u samom centru Paralije i nudi elegantan smeštaj u ukusno nameštenim sobama. Sve sobe imaju terasu sa pogledom na more. - Sadržaj hotela Caffe/bar, wi-fi - Sobe imaju AC.
Hotel Cosmopolitan
Novoizgrađeni hotel je smešten u novom delu Paralije i nudi elegantan smeštaj u ukusno nameštenim sobama. More je na oko 200 metara od hotela. Ukupan smeštajni kapacitet hotela čini 50 soba.
Hotel Erato
Hotel se nalazi u širem centru Paralije oko 200m od mora. Ispred hotela se nalazi park sa dečijim igralištem i parking. - Sve sobe imaju kupatilo, klima uređaj, SAT TV, frižider, telefon i balkon.
Hotel Erato
Olimpska Rivijera je mesto pod moćnim Olimpom u regiji Pieria, između Atine i Soluna. Istovremeno, to je jedna od najvažnijih oblasti za rekreaciju u Grčkoj.
Hotel Europa
Hotel Europa se nalazi u centru Paralije i u blizini kilometarske peščane plaže. Lako može podmiriti potrebe kako porodica tako i parova. Raspolaže sa 36 prostranih renoviranih soba.
Hotel Evrostar
Hotel Evrostar se nalazi u centru Paralije, na dva minuta hoda do duge peščane. Sve sobe imaju balkon sa pogledom na Olimp. Besplatan bežični internet možete koristiti u čitavom hotelu.
Hotel Honorata
Hotel Honorata se nalazi u mirnom delu Paralije i u blizini kilometarske peščane plaže. Lako može podmiriti potrebe kako porodica tako i parova. Raspolaže sa 24 sobe koje pružaju osećaj topline.
Hotel Mediterranean Princess
Hotel Mediterranean Princess ima 4 zvezdice i nalazi se na minut hoda od plaže. Gostima su na raspolaganju recepcija, bar, a la carte restoran, lounge bar, mini market, internet soba, teretana...