NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Nikos Paralia - utisci, iskustva i komentariVila Nikos se nalazi u Paraliji letovalištu na obali Egejskog mora smeštenom u Olimpijskoj regiji. To je trospratna kuća, koja se nalazi na oko 600m od centra, u mirnom delu Paralije, i na oko 150 m od mora. Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj koji se dodatno plaća na licu mesta, i balkon ili terasu. Promena posteljine se vrši na polovini boravka.

Turisti koji su boravili u ovoj vili su imali dosta dobre utiske.Vila ima odličan položaj, do plaže treba nekih 3-5min i izlazi se na onaj deo plaže posle Mente koji je širok i uvek ima mesta. Parkig nije problem, može se parkirati ispred vile. Sobe su solidno opremljene, postoje komarnici na svim vratima i prozorima, a u dvorišti ima roštilj i tuš. Vila je preko puta marketa Arvanitidis tako da za snadbevanje ne morate da brinete. Sve u svemu solidan smeštaj i za preporuku.

U Paraliji klima je dobra, jer i pored visokih temperatura, koje karakterišu ovaj kraj nije sparno, zahvaljujući vetru koji duva sa Olimpa. Noćni život u Paraljii je vrlo živ. Postoji nekoliko velikih diskoteka koje se nalaze na perifernim delovima ovog mesta, i mnoštvo kafića u samom centru. Što se tiče šopinga, radnje u ovom letovalištu su vrlo povoljne. Ima mnogo prodavnica kože i krzna, sa vrlo niskim cenama, koje se spuštaju još niže ukoliko se cenkate sa prodavcima. Kada letujete u Paraliji, očekuje vas velika mogućnost izleta, bilo da idete u sopstvenoj režiji ili preko vaše agencije.