NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Valentina Paralia - utisci, iskustva i komentariVila Valentina se nalazi u Paraliji, jednom od omiljenih letovališta Srba u Grčkoj.Vila je smeštena u centru Paralije, na svega 50 metara od plaže i na oko 100 metara od crkve, neposredno pored šetališta. Iako je kuća višespratna, do soba se dolazi lako, jer vila poseduje lift. Vila ima studije za 3 i 4 osobe kao apartmane za 4 i 5 osoba. Svi studiji i apartmani imaju kuhinju, opremljenu frižiderom, mini električnim šporetom, posuđem, terasu, TV, TWC, klima uređaj čije korišćenje se doplaćuje 5 eura po danu. U prizemlju vile se nalazi lekarska ordinacija koja radi 24h dnevno.

Ova vila je smestena u samom centru Paralije izmedju dve glavne pešačke ulice, a na samo 20-30m od plaže. Dobra osobina ove vile je to što je ulica ispred same vile, a koja spaja dve glavne ulice posle 20h pa sve do jutra zatvorena za prolaz vozila, tako da uopšte nemate utisak da se nalazite u samom centru mesta. Spolja ne izgleda nista narocito. Unutar objekta stvar je drugacija. Vila poseduje najsavremeniji lift koji će vam itekako trebati ukoliko budete odseli na četvtom spratu. Higijena je na nivou. Apartmani su prostrani i lepo opremljeni. Sva bela tehnika, rešo i tv su potpuno novi. Najbolja osobina ove vile je to što se u samom prizemlju nalazi doktorska ordinacija vlasnika vile.
 
Paralia je letovalište u severnom delu Grčke. Mesto je okruženo popularnim centrima, poput grada Katerinija, koji se nalazi na samo 7km od njega, Solunom na 60km, i Olimpik Bič-om na 2km. Paralia je vrlo atraktivno mesto za odmor. Pogodno je kako za porodice sa decom, tako i za mlade, jer nudi dobar noćni provod u izuzetno velikim i lepo uređenim diskotekama. Uličice su načičkane raznovrsnim radnjama, supermarketima, restoranima, tavernama. Klima je dobra, jer i pored visokih temperatura, koje karakterišu ovaj kraj, zahvaljujući vetriću koji duva sa Olimpa, one su lako podnošljive. Što se tiče šopinga, radnje u ovom letovalištu su vrlo povoljne. Ima mnogo prodavnica kože i krzna, sa vrlo niskim cenama, koje se spuštaju još niže ukoliko se cenkate sa prodavcima.