NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Orion Paralia - utisci, iskustva i komentariVila Orion se nalazi u Paraliji, popularnom letovalištu na obali Egejskog mora. Vila Orion je trospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u centru, na oko 150 m od mora. Poseduje studija za 2, 3 ili 4 osobe i apartman za 4 ili 5 osoba. Svaki studio i apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj, koji se posebno plaća, i manji balkon ili manju terasu.

Turisti koji su boravili u ovoj vili imaju o njoj različita mišljenja. Neki su bili zadovoljni smeštajem, dok drugi nisu i ovaj smeštaj ne bi nikom preporučili. Generalno vila spolja deluje dosta sređeno. Ima solidan nameštaj i opremljena je svim potrebnim inventarom. Terasa je velika i zgodna za sedenje. Pritisak vode u kupatilu uglavnom je dobar. Šifra za internet je istaknuta u lobiju tako da me morate nikoga pitati za nju. Domaćini su prostojni i kulturni. U Paraliji se možete lepo i odmoriti, uživati u kupovini, ali i izaći uveče u neku od duskoteka. Noćni život u Paralii je vrlo živ. Postoji nekoliko velikih diskoteka koje se nalaze na perifernim delovima ovog mesta, i mnoštvo kafića u samom centru. Što se tiče šopinga, radnje u ovom letovalištu su vrlo povoljne. Ima mnogo prodavnica kože i krzna, sa vrlo niskim cenama, koje se spuštaju još niže ukoliko se cenkate sa prodavcima.

Kada letujete u Paralii, očekuje vas velika mogućnost izleta, bilo da idete u sopstvenoj režiji ili preko vaše agencije. Možete posetiti famozne Meteore, ali s obzirom na njihovu daljinu, put do njih traje i po osam sati, tako da ćete za to morati da odvojite čitav dan. Ko ne želi da putuje tako daleko, može da ode do Soluna i Katerinija u razgledanje grada ili šoping, jer su znatno bliže. U Paraliji klima je vrlo dobra, jer i pored visokih temperatura, koje karakterišu ovaj kraj, zahvaljujući vetriću koji duva sa Olimpa, one su lako podnošljive.