NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Simos Paralia - utisci, iskustva i komentariVila Simos se nalazi u Paraliji, letovalištu ispod Olimpa, na obali Egejskog mora. To je trospratna kuća, smeštena u centru pored kuće Orion i udaljena oko 150 m od mora. Vila poseduje studija za 2 ili 3 osobe. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj, koji nije uključen u cenu aranžmana već se dodatno plaća na licu mesta, i manji balkon ili manju terasu.

Mišljenja turista o ovom smeštaju su uglavnom pozitivna uz par sitnih zamerki. Higijena u studijima je zadovoljavajuća, sobe prostrane, kreveti udobni i veliki, kuhinja mala, ali dovoljna za podgrevanje jela. Pribora za kuvanje i jelo ima dovoljno. Nedostatak je što se posteljina ne menja u toku boravka. Sami brinete o higijeni studija, što je u opisu vile i rečeno. Terase su različite veličine i oblika, ali u svakom slučaju prostrane. Zgrada se zaključava u 23h, a svaki gost dobije ključ i od glavnog ulaza.

U Paraliji se možete odmoriti, uživati u kupovini, ali i izaći uveče u neku u diskoteka. Noćni život u Paralii je vrlo živ. Postoji nekoliko velikih diskoteka koje se nalaze na perifernim delovima ovog mesta, i mnoštvo kafića u samom centru. Što se tiče šopinga, radnje u ovom letovalištu su vrlo povoljne. Ima mnogo prodavnica kože i krzna, sa vrlo niskim cenama, koje se spuštaju još niže ukoliko se cenkate sa prodavcima. U Paraliji klima je vrlo dobra, jer i pored visokih temperatura, koje karakterišu ovaj kraj, zahvaljujući vetriću koji duva sa Olimpa, one su lako podnošljive.