NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Iris Paralia - utisci, iskustva i komentariVila Iris se nalazi u Paraliji, grčkom letovalištu u severnom delu Grčke u Olimpijskoj regiji. To je dvospratna kuća, koja se nalazi u centru i udaljena je 100 m od mora. Vila poseduje dvokrevetne trokrevetne i četvorokrevetne studije. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj koji se posebno plaća, i balkon ili terasu

Vila Iris se nalazi na odličnoj lokaciji, na 2 minuta od plaže. U prizemlju vile se nalazi lokal koji često menja namenu. Poslednji put tu je bio restoran, ali to vam ne mora smetati jer ne gledaju sve sobe na tu stranu. Inače sobe su jako male, kao i terase. Postoji posebna prostorija gde se ostavlja prtljag poslednji dan kad idete kuci, tu ima i wc, to je prednost ovog smeštaja. Ispred same vile su klupe, što je to sve zgodno zadnji dan kad čekate polazak. Ova vila predstavlja dosta skoman smeštaj, ali je odnos cene i kvaliteta usluge zadovoljavajući.

Paralia je letovalište u severnom delu Grčke. Mesto je okruženo popularnim centrima, poput grada Katerinija, koji se nalazi na samo 7km od njega, Solunom na 60km, i Olimpik Beach-om na 2km. Kroz Paraliu prolazi autobus koji vodi do Katerinija i Olimpik Beach-a. Paralia je vrlo atraktivno mesto za odmor. Pogodno je kako porodice sa decom, tako i za mlade, jer nudi dobar noćni provod u izuzetno velikim i lepo uređenim diskotekama. Mesto krasi manja crkva i dva parka. Noćni život u Paraliji je vrlo živ. Postoji nekoliko velikih diskoteka koje se nalaze na perifernim delovima ovog mesta, i mnoštvo kafića u samom centru. Što se tiče šopinga, radnje u ovom letovalištu su vrlo povoljne. Ima mnogo prodavnica kože i krzna, sa vrlo niskim cenama, koje se spuštaju još niže ukoliko se cenkate sa prodavcima.