NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Rea Paralia - utisci, iskustva i komentariVila Rea se nalazi u Paraliji, poznatom grčkom letovalištu na obali Egejskog mora. Vila ima tri sprata i prizemlje koje se izdaje. Smeštena je u centru, na oko 150 m od mora. Poseduje studija za 2 ili 3 osobe i apartmane za 3 ili 4 osobe. Svaki studio i apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klimu, koja nije uključena u cenu aranžmana, već se posebno plaća na licu mesta, i balkon ili terasu.

Turisti koji su boravili u ovoj vili su bili zadovoljni smeštajem. Vila je renovirana, lepo uređena, čista i na odličnoj lokaciji, na samo 3 minuta od plaže. Gazdarica je ljubazna i spremna da vam pomogne. Ono što je mana je to da se posteljina u tokom čitavog boravka ne menja, peskira nema tako da ponesite sve od kuće.  Takođe manji minus je i terasa, jer je uska pa mogu samo dvoje da sede. Kada se uzmu u obzir sve prednosti i mane ova vila predstavlja solidan smeštaj.

U Paraliji se možete lepo i odmoriti, uživati u kupovini, ali i izaći uveče u neku u duskoteka. Noćni život u Paralii je vrlo živ. Postoji nekoliko velikih diskoteka koje se nalaze na perifernim delovima ovog mesta, i mnoštvo kafića u samom centru. Što se tiče šopinga, radnje u ovom letovalištu su vrlo povoljne. Ima mnogo prodavnica kože i krzna, sa vrlo niskim cenama, koje se spuštaju još niže ukoliko se cenkate sa prodavcima. Kada letujete u Paralii, očekuje vas velika mogućnost izleta. Ko ne želi da putuje tako daleko do Meteora, može da ode do Soluna i Katerinija u razgledanje grada ili šoping, jer su znatno bliže. U Paraliji klima je vrlo dobra, jer i pored visokih temperatura, koje karakterišu ovaj kraj, zahvaljujući vetriću koji duva sa Olimpa, one su lako podnošljive.