NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Opisi smeštaja u Grčkoj - vile, apartmani, hoteli 
Vila Brothers House Kalitea - utisci, iskustva i komentari
Vila Brothers House se nalazi u Kalitei, jednom od najlepših letovališta na Kasandri. Smeštena je u blizini centra mesta, u neposrednoj blizini hotela Meli

Vila Afroditi Vrasna Paralia - utisci, iskustva i komentari

Vila Afroditi se nalazi u mestu Vrasna Paralija, letovalištu na severu Grčke, smeštenom između Asprovalte i Stavrosa. Vila Afroditi se nalazi u prvom redu kuća, na oko 5 m od plaže.

Vila Popi Olympic Beach - utisci, iskustva i komentari
Vila Popi se nalazi u Olimpic Beach-u, letovalištu u Olimpijskoj regiji, na obalama Egejskog mora. Vila Popi ima tri sprata i spada u kuće skromnijeg izgleda i kvaliteta.

Vila Suzana Potos Tasos - utisci, iskustva i komentari
Vila Suzana se nalazi na izlazu iz grada Potosa, udaljena 500 metara od centra mesta, a 100 metara od plaže. Vila ima prostrano, lepo uređeno dvorištu sa bazenom

Vila Lampiris Potos Tasos - utisci, iskustva i komentari

Vila Lampiris je smeštena u centru Potosa, gradića na Tasosu i udaljena je od plaže 100 metara. Iako je smeštena u centru Potosa zaklonjena je od buke drugim objektom.

Vila Maria Potos Tasos - utisci, iskustva i komentari
Vila Maria se nalazi na Tasosu u mestu Potos. Smeštena je u centralnom delu Potosa, na oko 100 metara udaljenosti od plaže.

Vila Rena Lena Potos Tasos - utisci, iskustva i komentari
Vila Rena Lena se nalazi na Tasosu, u mestu Potos. Smeštena je u blizini centra Potosa i udaljena 50 metara od plaže. Vila je starije gradnje, ali dobro održavana.

Vila Meandreas Potos Tasos - utisci, iskustva i komentari

Vila Meandros se nalazi na grčkom ostrvu Tasosu, u mestu Potos. Smeštena je u centru ovog mesta i udaljena 150m od plaže. Meandros čini kompleks jednospratnih objekata, smeštenih u lepo uređenom dvorištu

Vila Dimitris Potos Tasos - utisci, iskustva i komentari
Vila Dimitris se nalazi u Potosu, jednoj od najlepših turističkih destinacija na Tasosu. To je dvospratna kuća smeštena u centru Potosa.

Vila Koula Potos Tasos - utisci, iskustva i komentari
Vila Koula se nalazi u mestu Potos, jednoj od najlepših turističkih destinacija na grčkom ostrvu Tasos. Vila se nalazi u centru Potosa i udaljena je 100 metara od plaže.

Vila Margarita Potos Tasos - utisci, iskustva i komentari

Vila Margarita se nalazi u Potosu, malom mestu na grčkom ostrvu Tasos.  Vila se nalazi na dobroj lokaciji u samom centru mesta i udaljena je 30 metara od plaže. U  prizemlju se nalazi kafe...

Vila Amy Limenas Tasos - utisci, iskustva i komentari
Pogodan je parovima koji žele potpuni mir, a pritom na letovanje idu svojim automobilom, pa svaki dan mogu birati drugu plažu na Tasosu.

Vila Alexandra Limenas Tasos - utisci, iskustva i komentari
Studiji su prostrani i čisti.  Najbliža plaža je oko 150 metara od vile. Snabdevanje u blizini je solidno. Vilu se preporucuje onima kojima je potreban odmor bez buke i gužve.

Vila Edelweiss Limenas Tasos - utisci, iskustva i komentari

Vila Edelweiss se nalazi na odličnoj lokaciji. Iako je blizu centra, nalazi se u maloj ulici, na veoma mirnom lokaciji, daleko od saobraćaja i gužve. Do gradske plaže ima kilometar, a 5 minuta hoda do plaže Vournelis.

Vila Eviridiki Limenas Tasos - utisci, iskustva i komentari
Vila Eviridiki se nalazi u mestu Limenas, smeštenom na grčkom ostrvu Tasos. To je prizemna kuća, udaljena 15 minuta od centra i 200 metara od plaže. U sklopu vile nalazi se bazen i veliko dvorište.

Vila Augustos Limenarija Tasos - utisci, iskustva i komentari

Vila Augustos se nalatu na Tasosu na udaljenosti od oko 1,5 km od letovališta Limenaria, a na oko 200 m od jedne od najlepših plaža Tripiti...

Vila Anna Limenarija Tasos - utisci, iskustva i komentari

Vila Anna se nalazi na grčkom ostrvu Tasos, u mestu Limenarija. To je trospratna kuća, koja je smeštena u širem centru Limenarije na oko 250 m od plaže. Vila poseduje studije za 2 ili 3 osobe

Vila Armeno Limenarija Tasos - utisci, iskustva i komentari
Vila Armeno se nalazi u mestu Limenarija, na grčkom ostrvu Tasos. To je jednospratna vila sa prizemljem, koja se nalazi na samom ulasku u Limenariju. Udaljena je 800 metara od centra

Vila Kiparisiou Limenarija Tasos - utisci, iskustva i komentari
Vila Kiparisiou se nalazi u mestu Limenarija, na grčkom ostrvu Tasos. Vila je blizu plaže i smeštena u širem centru ovog mesta.

Vila Natassa Limenarija Tasos - utisci, iskustva i komentari

Vila Natassa se nalazi u mestu Limenarija, na grčkom ostrvu Tasos, na obalama Egejskog mora. Vila se nalazi u širem centru mesta i udaljena je 300 metara od mora.

Vila Nikos Limenarija Tasos - utisci, iskustva i komentari
Vila Nikos se nalazi u Limenariji, malom mestu na grčkom ostrvu Tasos. Vila je udaljenija od centra i od plaže do koje ima oko 300 metara

Vila Vana Limenarija Tasos - utisci, iskustva i komentari

Vila Vana se nalazi u mestu Limenarija, na grčkom ostrvu Tasos u Egejskom moru. Vila ima odličan položaj, smeštena je u centru mesta i udaljena 100

Vila Rania Skala Potamia Tasos - utisci, iskustva i komentari
Vila Rania se nalazi na ostrvu Tasos u mestu Skala Potamija, jednom od najlepših mesta na ovom ostrvu. Vila je smeštena u centralnom delu ovog mesta

Vila Artemis Olympic Beach  - utisci, iskustva i komentari
Vila Artemis se nalazi u Olimpic Beach-u, poznatom letovalištu u oblasti Pieria. To je dvospratna kuća, koja se nalazi na oko 350 m od centra, na oko 500 m od mora.

Vila Cosmos Inn Olympic Beach - utisci, iskustva i komentari

Vila Cosmos Inn se nalazi u Olympic Beach-u, poznatom grčkom letovalištu u Olimpijskoj regiji. To je trospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u centru, na oko 250 m od plaže.

Vila Cosmos Olympic Beach - utisci, iskustva i komentari
Vila Cosmos se nalazi u Olympic Beach-u, grčkom letovalištu u podnožju Olimpa. To je dvospratna kuća sa prizemljem i potkrovljem, koja se nalazi u centru, na oko 150 m od mora.

Vila Fanis Olympic Beach - utisci, iskustva i komentari

Vila Fanis se nalazi u Olimpic Beach-u, grčkom letovalištu u podnožju planine Olimp. To je trospratna kuća, skromnog izgleda i kvaliteta, koja se nalazi u širem centru, na oko 400 m od mora

Vila Susanna Perigiali Lefkada - utisci, iskustva i komentari
Vila Susanna je dobro opremljena i idealna za parove koji žele miran odmor jer se nalazi na mirnom mestu i izdvojena od gužve i buke.

Vila Raveka Metamorfozis Sitonija - utisci, iskustva i komentari

Vila Raveka se nalazi u centralnom delu Metamorfozisa, letovališta na početku poluostrva Sitonija. Udaljena je od plaže manje od minut hoda.