NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Hoteli, smeštaj, vile, apartmani na ZakintosuVila Dimitra Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
Vila Dimitra se nalazi na samo 50m od plaže i nedaleko od centra mesta Laganas , na ostrvu Zakintos. Vila ima odličan položaj jer je u blizini svega.

Vila Eleni Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
Vila Eleni je dobar smeštaj po mišljenju turista koji su ovde boravili. Vila ima sve što je potrebno za dobar odmor. Ništa nije luksuzno, ali vam ništa neće ni nedostajati.

Vila Mari Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
Vila Mari se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 50 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima

Vila Statis Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
U sastavu vile Statis nalazi se i supermarket. Uz konzumaciju pića, gosti vile Statis mogu da koriste bazen obližnjeg hotela Natalie.

Vila Statis1 Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
Vila Statis 1 predstavlja tipičan smeštaj kakav se sreće u letovalištima u Grčkoj. Iako ne predstavlja luksuzan smeštaj ovde se može pronaći sve što je potrebno

Vila Dinos Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
Vila Dinos se nalazi u mirnom delu centra Laganasa, na oko 50 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 100 metara od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima sa dva standardna kreveta

Vila Stratos Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
Vila Stratos je skromnija vila, namenjena parovima i manjim parodicama. Ništa vam neće nedostajati, ali je ova vila daleko od svakog luksuza. Ima dobar položaj.

Vila Lefka Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
Vila ima veliko dvorište, a svi smeštajni kapaciteti se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Svaka smeštajna jedinica ima opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, Wi Fi internet, sef i klima uređaj koji se doplaćuju.

Vila Fenix Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
Vila Fenix je lepa, novija vila u lepom okruženju. Nalazi se u mirnom delu Laganasa, poznatom letovalištu na ostrvu zakintos. Udaljena je oko 180m od duge peščane plaže

Vila Drosos Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
Vila Drosos se nalazi u centru Laganasa, ali u mirnom delu pored plaže, izuzeta od dnevne i noćne gužve i buke u Laganasu. Udaljena oko 30 m od plaže. Neposredno uz vilu nalazi se supermarket i veliki parking.

Vila Xidis Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
Vila Xidis se nalazi u mirnijem delu Laganasa, oko 150m od glavne ulice i oko 600m od plaže, na ostrvu Zakintos. Vila ima veliku baštu i privatni parking

Vila Chrysafi  Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
Vila Chrysafi je solidan smešaj. Turisti koji su u njoj boravili nisu imali veće zamerke. Uglavnom ćete imati sve što vam treba i sve vam je blizu.

Vila Alexandros Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
Vila Alexandros se nalaze u mirnom delu Laganasa, na oko 70 m od peščane plaže, 100 m od glavne ulice gde se nalaze brojni barovi, restorani, prodavnice i

Vila Asterias Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
Vila Asterias se nalazi na 100 metara od mora i na oko 300 metara od centra Laganasa. Ova vila u svom sastavu ima dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije.

Vila Socrates Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
Vila Socrates je smeštena u mirnom delu letovališta Laganas na ostrvu Zakintosu. Ova vila je okružena zelenilom, na 200 m od centra grada i oko 100 m

Vila Eugenia Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
Vila Eugenia je smeštena u prelepom vrtu, okružena palmama i  drugim egzotičnim biljkama. Sastoji se od 14 studia i apartmana, raspoređenim na dva sprata.

Vila Eugenia I Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
Ova vila je idealno rešenje za parove, porodice ili grupe prijatelja koji traže smeštaj u mirnom području, gde im neće smetati buka koje ima noću za spavanje.

Vila Marinos Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
Vila Marinos smeštena je na 200 m od plaže i na oko 500 m od centra Laganasa na ostrvu Zakintos. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima

Vila Delfini Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
Vila Delfini se nalazi u mestu Laganas, na grčkom ostrvu Zakintos, smeštenom u Jonskom moru. Vila Delfini se nalazi u šitem centru Laganasa i udaljena je 50 metara od mora.

Vila Kalofonos Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
Vila Kalofonos se nalazi u malom mestu Laganas, na grčkom ostrvu Zakintos, smeštenom u Jonskom moru. Vila je se nalazi u širem centru i idaljena je 150 metara od mora.

Vila Limnakia Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
Vila Limnakia se nalazi u letovalištu Lganas, na grčkom ostrvu Zakintos. Vila je smeštena u šitem centru mesta i udaljena 800 metara od plaže tako da nije pogodna za porodice sa jako malom decom.

Vila Manolis Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
Vila Manolis se nalazi u letovalištu Laganas, grčkom ostrvu Zakintos u Jonskom moru. Vila ima odličnu lokaciju, smeštena je u centru mesta i udaljana 150 metara od plaže.

Vila Mavra Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
Vila Mavra nalazi se veoma blizu glavne ulice i oko 100 m od plaže, bez  značajne buke koja dopire. Glavne zamerke odnose se na starost nameštaja i kupatila a prednost je lepa terasa

Vila Yatras Laganas Zakintos - utisci, iskustva i kometari
Postoji mala kuhinjica, orman, krevet koji nije bračni,  terasa, kupatilo. Sobe se čiste svakog dana. Klima se doplaćuje. Vila Yatras je udaljena od mora dva minuta hoda a isto toliko i od glavnog šetalista.

Vila Alexandros Zakintos  | Laganas
Nalazi se u mirnom delu Laganasa, sa lepo uređenim dvorištem. Od peščane plaže je udaljena 80 m, a od glavne ulice u Laganasu gde se nalaze brojni barovi, restorani i prodavnice udaljena je 100 m. Nalazi se na 6 km od grada Zantea i 4 km od aerodroma.

Vila Maria Zakintos  | Laganas
Nalazi se u mirnom delu Laganasa, udaljena oko 250 m od peščane plaže a oko 500 m od centra. Od glavnog grada Zantea udaljena je 6 km a aerodroma 3 km.

Family Inn  | Argassi
Okružen raznobojnim mirisnim cvećem i palmama, udaljen 200 m od šljunkovite plaže u Argasiu. Od centra mesta udaljen 200 m, glavnog grada ostrva 4 km i aerodroma 6 km.

Captains Commodore  | Argassi
Hotel se nalazi u mestu Argasi, od plaže udaljen 300 m, grada Zante 3 km i aerodroma 5 km.

Chryssi Akti & Paradise Beach  | Argassi
Kompleks od 2 hotela koji deli bazen, smešten je na samoj plaži u mestu Argasi. Od centra je udaljen 300 m, glavnog grada Zante 4 km, aerodroma 6 km

Eleana  | Argassi
Hotel se nalazi u mestu Argasi, udaljen 400 m od šljunkovite plaže. Od centra mesta je udaljen 300 m, glavnog grada ostrva 4 km i aerodroma 6 km.

Esperia Boutique  | Laganas
Hotel se nalazi u glavnoj ulici u Laganasu na samo 30 m od plaže. Od grada Zante udaljen je 7 km a od aerodroma 5 km.

Palmyra  | Argassi
Hotel se nalazi u mestu Argasi, od plaže udaljen 250 m, grada Zante 3 km i aerodroma 5 km.
Poseidon  | Laganas
Smešten je na peščanoj plaži u mirnom delu Laganasa, a od centra je udaljen 500 m, grada Zante 7 km i aerodroma 4 km.

Astir Palace  | Laganas
Hotel se nalazi na peščanoj plaži u mestu Laganas, udaljen od centra oko 700 m. Od glavnog grada je udaljen 7 km, a od aerodroma 4 km.

Diana Palace  | Argassi
Ovaj moderno dizajniran hotel, okružen lepo uredjenim vrtom i palmama, nalazi se u mestu Argasi, na uzvišenju udaljenom 800 m od šljunkovite plaže. Od grada Zante je udaljen 3 km i aerodroma 5 km.

Louis Plagos Beach  | Tsilivi
Ovaj potpuno renoviran hotel 2011 god. koji pripada lancu Louis hotela, nalazi se na blagom uzvišenju na 300 m od jedne od najepših plaža na ostrvu. Udaljen 2 km od centra Tsilivia, 7 km od glavnog grada Zante i 9 km od aerodroma.

Louis Zante Beach  | Laganas
Hotel koji pripada lancu Louis hotela, smešten na 150 m od predivne peščane plaže u mirnom delu Laganasa, 800 m od centra, 7 km od grada Zante i 5 km od aerodroma.

Majestic Hotel & Spa  | Laganas
Hotel se nalazi u centru Laganasa, u glavnoj ulici, od plaže je udaljen 400 m. Od grada Zante udaljen je 4 km a od aerodroma 3 km.

Palazzo di Zante  | Vassilikos
Kompleks Miro hotela sastoji se od 3 međusobno povezana hotela. Nalazi na blagom uzvišenju na samo 80 m od jedne od najlepših plaža na Zakintosu - Porto Vasiliko, sa kojom je povezan liftom. Zante Royal Resort pripada središnjem delu kompleksa, Imperial Beach je u donjem a Palazzo Di Zante je u gornjem delu kompleksa. Udaljen je od glavnog grada Zante 15 km, a od aerodroma 17 km.

Zakantha Beach  | Argassi
Hotel se nalazi u mestu Argasi na šljunkovitoj plaži. Udaljen od centra Argasia 500 m, grada Zante 2,5 km i 4 km od aerodroma.

Zante Imperial Beach  | Vassilikos
Kompleks Miro hotela sastoji se od 3 međusobno povezana hotela. Nalazi na blagom uzvišenju na samo 80 m od jedne od najlepših plaža na Zakintosu - Porto Vasiliko, sa kojom je povezan liftom. Zante Royal Resort pripada središnjem delu kompleksa, Imperial Beach je u donjem a Palazzo Di Zante je u gornjem delu kompleksa. Udaljen je od glavnog grada Zante 15 km, a od aerodroma 17 km.

Zante Park Best Western  | Laganas
Ovaj predivan hotel pripada lancu Best Western hotela, a nalazi se u mestu Laganas i udaljen od peščane plaže 300 m, od centra Laganasa 600 m, od grada Zante 7 km i od aerodroma 5 km.

Zante Royal Resort  | Vassilikos
Kompleks Miro hotela sastoji se od 3 međusobno povezana hotela. Nalazi na blagom uzvišenju na samo 80 m od jedne od najlepših plaža na Zakintosu - Porto Vasiliko, sa kojom je povezan liftom. Zante Royal Resort pripada središnjem delu kompleksa, Imperial Beach je u donjem a Palazzo Di Zante je u gornjem delu kompleksa. Udaljen je od glavnog grada Zante 15 km, a od aerodroma 17 km.

Lesante Hotel & Spa  | Tsilivi
Ovaj luksuzan i moderan hotel prefinjenog dizajna, otvoren 2008 god.u mestu Tsilivi, nalazi se 100 m od prelepe peščane plaže, 500 m od centra mesta, 6 km od glavnog grada Zante i 9 km od aerodroma.

Mediterranean Beach Resort  | Laganas
Hotelski kompleks sastoji se iz više zgrada, smešten je na predivnoj peščanoj plaži dugoj 5 km u mestu Laganas. Od centra Laganasa udaljen 250 m, od grada Zante 7 km a od aerodroma 5 km.

Pogledajte više o Zakintosu