NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Eviridiki Limenas Tasos - utisci, iskustva i komentariVila Rania se nalazi na ostrvu Tasos u mestu Skala Potamija, jednom od najlepših mesta na ovom ostrvu. Vila je smeštena u centralnom delu ovog mesta, na 60 metara od plaže. Vila Rania je lepa vila sa svojim dvorištem i parkingom. U dvorištu se nalazi roštilj, a postoji mogućnost korišćenja interneta. Ovaj smeštaj raspolaže sa 1/3+1 i 1/4 apartmanima, smeštenim na prvom spratu i sa delimičnim pogledom na more. Svi apartmani imaju kuhinju, kupatilo, terasu i klimu čije korišćenje je uključeno u cenu aranžmana. O higijeni smeštaja brinete sami, a promena posteljine se vrši na polovini boravka.

Ova vila predstavlja solidan smeštaj. Turisti koji su u njoj odsedali nisu imali veće zamerke. Samo mesto ima šta da ponudi turistima. Veliki izbor restorana, taverni, snack barova, kafića, noćnih klubova i prodavnica suvenira nalazi se duž prelepe obale. U ovom letovalištu je teško naći mesto u špicu sezone, to dovoljno govori o njemu. Skala Potamia je veoma popularno turističko mesto koje se nalazi na 15 kilometara od grada Tasos . Prostire se zalivom na severoistočnoj strani ostrva i okružena je lancima šumovite planine, uključujući i planinu Ipsario, najvišu planinu na Tasosu, koja se uzdiže 1204 metra iznad nivoa mora. Mesto predstavlja odličan spoj mora, šume i planine, sa odličnom klimom, prelepim plažama i odličnom infrastukturom.

Skala Potamia ima plažu od preko dva kilometra, sa nekoliko malih delova gde su stene i šljunak. Glavna odlika najlepše plaže, Zlatne plaže, je čist beli pesak, vrlo fin i savršen za decu, da se igraju i prave dvorce od peska. Plaža je dobila ime zbog boje peska u popodnevnim satima, kada sunce sija jarko na njega, dajući mu zlatnu boju.