NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Raveka Metamorfozis Sitonija - utisci, iskustva i komentariVila Raveka se nalazi u centralnom delu Metamorfozisa, letovališta na početku poluostrva Sitonija. Udaljena je od plaže manje od minut hoda. Supermarket je u neposrednoj blizini. Vila raspolaže apartmanima za dve do pet osoba. U svakom apartmanu se nalazi TV prijemnik i klima uređaj. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu aranžmana.

Mišljenja turista o ovom smeštaju su da je smeštaj skroman.  Sobe su dosta male i ukoliko želite da jedete u sobi, moraćete to da učinite na krevetu jer sto i stolice sa terase ne mogu da se unesu unutra jer nema mesta.  Ispred vile postoji  česma ispred  gde možete sprati pesak, da ga ne unosite u sobu.

Metamorfozis je prelepo letovalište koje se nalazi na samom početku poluostrva Sitonija, udaljeno 95 km od Soluna. Po povratku sa letovanja iz ovog nesta ćete se osećati preporođeno, kako i naziv ovog mesta kaže. Metamorfozis predstavlja pravu vazdušnu banju. Četinarska šuma koje ima u izobilju stvara posebnu mikroklimu ovog mesta. Izuzetan je i park koji je idealan za prijatne šetnje u pomešanim mirisima četinara i mora. Okolina parka je centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu. Tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana. U zavisnosti od dela plaže koji posmatrate možemo reći da Metamorfozis ima različite prilaze vodi, od peščano-šljunkovitih preko krupno šljunkovitih, do kamenih (samo pri ulasku u more), ali celu plažu greje zapadno sunce koje omogućava uživanje na plaži do kasnih poslepodnevnih sati.