NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Rena Lena Potos Tasos - utisci, iskustva i komentariVila Rena Lena se nalazi na Tasosu, u mestu Potos. Smeštena je u blizini centra Potosa i udaljena 50 metara od plaže. Vila je starije gradnje, ali dobro održavana. Vila poseduje dvokrevetne studije i četvorokrevetne apartmane. Jedan od apartmana će veći i zato je cenovno izdvojen. Iako se nalazi u centru vila je nekako izdvojena i na mirnoj lokaciji. Sve smeštajne jedinice poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj, čije se korišćenje dodatno naplaćuje. Vila raspolaže parking prostorom i Wi-fi internetom, dok se čišćenje, promena posteljine i peškira vrše na 5 dana.

Vila Rena Lena se nalazi vrlo blizu plaže i pogodna je za porodice sa malom decom. Apartmani se redovno čiste, a posteljina i peskiri se menjaju tri puta u toku smene. Apartmani su vrlo komotni i zadovoljavaju najprobirljivije goste. Do prvih prodavnica, pekara, poslastičarnica, radnji, restorana se stiže za 5 minuta. Zbog blizine plaže i centra lokacija je odlična, što je najveća prednost ovog smeštaja. Vila ima svoj veliki parking prostor. Smeštaj solidan, a izuzetno povoljna cena, odlična lokacija, prostrani apartmani i postojanje parkinga kompenzuju sve eventualne mane. Gosti koji su letovali u ovoj vili imaju samo pozitivne utiske.

Ostrvo Tasos udaljeno od Soluna oko 200 km. Površina ostrva iznosi 390 km². Bilo je u rukama Feničana, zatim Grka, potom Turaka i, konačno, danas opet Grka. Svaka kultura je ostavila svoj trag. Tasos je prelepo ostrvo sa puno zelenila i prelepim plažama. Plaža u Potosu je jako lepa, peskovita, samo što je u špicu velika gužva. Na samom Tasosu postoji puno lepih plaža i da svaki dan odete na drugu plažu nećete ih sve obići, zato je velika prednost ako ovde dođete svojim autom. Imate i peskovitih, šljunovitih, kamenih, urbanih sa restoranima, uredenjenih sa lezaljkama i skroz "divljih, a nigde se ulaz ne plaća. Posebnu lepu boju vodi daje i mermer koji se ovde od davnina ekspoatise, pa tako mozete biti na plaži koja ima apsolutno beli kamen.