NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Margarita Potos Tasos - utisci, iskustva i komentariVila Margarita se nalazi u Potosu, malom mestu na grčkom ostrvu Tasos.  Vila se nalazi na dobroj lokaciji u samom centru mesta i udaljena je 30 metara od plaže. To je jednospratna kuća u čijem prizemlju se nalazi kafe bar. Vila poseduje studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja i apartman za 3 ili 4  osobe. Svaki studio i apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj koji se posebno se plaća i balkon ili terasu. Apartman je strukture jedan francuski ležaj u jednoj prostoriji i  kreveti na sprat sa kuhinjom u drugoj prostoriji.

Mišljenja turista o ovom smeštaju su pozitivna i negativna. Prednost ovog smestaja je to što se nalazi bukvalno na plaži. Što se tiče samog smeštaja apartmani su jako skromni. Kreveti su bez latoflex letvica sa improvizovanim daskama preko kojih su postavljeni kartoni i dusek od 10 cm. Tople vode uglavnom ima, posteljina se menja jednom tokom boravka. Mnogi gosti su se žalili i na opremljenost kuhinje i kupatilo. Za datu cenu smeštaj može da prođe, ali ne očekujte nikakav luksuz.

Potos je malo mesto koje je iz godine u godinu sve popularnije kod turista. Izbegavajte špic sezone, kada je ovde velika gužva. Plaža u Potosu je lepa peskovita. Na samom Tasosu postoji veliki broj lepih plaža, tako ako ne dolazite svojim autom obavezno ga iznajmite jer je prava šteta da ih ne obiđete što više.