NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Dimitris Potos Tasos - utisci, iskustva i komentariVila Koula se nalazi u mestu Potos, jednoj od najlepših turističkih destinacija na grčkom ostrvu Tasos. Vila se nalazi u centru Potosa i udaljena je 100 metara od plaže. Vila je skromnijeg kvaliteta i građe, ali se može iznajmiti po povoljnoj ceni. Poseduje manja studija za 2, 3 ili 4 osobe, od kojih neki imaju krevete na sprat i mogućnost jednog pomoćnog ležaja. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj koji nije uključen u cenu aranžmana već se posebno plaća i balkon ili terasu. Studiji u prizemlju imaju ulazni balkon ili terasu i ulazna vrata u funkciji prozora. 

Smeštaj u vili Koula je dobio od turista ocenu kao prihvatljiv za cenu koju plaćete. Postoje sitne zamerke. Ono što je za pohvalu je higijena, nameštaj je stari, ali funkcionalan. Kupatilo i kuhinja su takođe mali, ali imaju sve potrebno za deset dana letovanja. Samo mesto je malo, pa vam ništa ne može biti previše daleko. Odnos cene i kvaliteta smeštaja u vili Koula je zadovoljavajući.

Ostrvo Tasos udaljeno od Soluna oko 200 km. Površina ostrva iznosi 390 km². Bilo je u rukama Feničana, zatim Grka, potom Turaka i, konačno, danas opet Grka. Svaka kultura je ostavila svoj trag. Tasos je prelepo ostrvo sa puno zelenila i prelepim plažama. Plaža u Potosu je jako lepa, peskovita, samo što je u špicu velika gužva. Na samom Tasosu postoji puno lepih plaža i da svaki dan odete na drugu plažu nećete ih sve obići, zato je velika prednost ako ovde dođete svojim autom. Imate i peskovitih, šljunovitih, kamenih, urbanih sa restoranima, uredenjenih sa lezaljkama i skroz "divljih, a nigde se ulaz ne plaća.