NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Dimitris Potos Tasos - utisci, iskustva i komentariVila Dimitris se nalazi u Potosu, jednoj od najlepših turističkih destinacija na Tasosu. To je dvospratna kuća smeštena u centru Potosa. Vila je udaljena 80 metara od centra i smeštena u blizini vile Margarita. Vila Dimitris poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije, od kojih neki imaju krevete na sprat. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj koji je uključen u cenu aranžmana i balkon ili terasu. Trokrevetni studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju koja se nalazi na terasi studija.

Mišljena turista o ovoj vili su samo pozitivna. Nismo naišli na negativne komentare. Vila Dimitris je smeštaj za najvišu ocenu. Vila je u stvarnosti i lepša nego na slikama, čista, sa divnom baštom, prijatnim domaćinima od kojih možete kupiti maslinovo ulje, blizu centra, a opet izolovana od buke. Pošto se vila nalazi u centru sve vam je blizu, plaža, centar, marketi. Sam Potos nudi sve što vam je potrebno za prijatan i sadržajan odmor.

Ostrvo Tasos udaljeno od Soluna oko 200 km. Površina ostrva iznosi 390 km². Bilo je u rukama Feničana, zatim Grka, potom Turaka i, konačno, danas opet Grka. Svaka kultura je ostavila svoj trag. Potos je malo priobalno naselje sa izvanrednom turističkom infrastrukturom i nalazi se na južnoj strani ostrva. Tokom leta ovo mesto je vrlo popularna turistička destinacija, posebno među mlađom populacijom, a naročito u julu i avgustu kada je sve prepuno, od kafića i restorana pa do same plaže.