NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Vasilis Polihrono - iskustva i komentariVila Vasilis se nalazi u Polihronu u njegovom mirnijem delu i udaljena je 20 metara od plaže. Vila se nalazi u lepom okruženje, ima svoje dvorište sa palmama i odličnim travnjakom. U dvorištu se nalazi tuš, koji je gostima na raspolaganju. Preko puta vile se nalazi parking koji je slobodan za korišćenje i dečije igralište. Takođe u vili postoji internet. Dvokrevetni i trokrevetni apartmani su smešteni u spuštenom prizemlju, na prvom i drugom spratu. Sve smeštajne jedinice poseduju opremljenu kuhinju, koja se nalazi u odvojenoj prostoriji ali nije odvojena vratima, kupatilo sa tuš kadom, spavaću sobi i terasu. Sve terase gledaju ka dvorištu i neke od njih imaju delimičan pogled na more. Promena posteljine je na 5 dana, dok je korišćenje klima uređaja uključeno u cenu najma apartmana.

Utisci turista o vili Vasilis su najpozitivniji. Svi koji su u ovoj vili boravili o njoj imaju samo reči hvale. Sve je čisto u uredno. Na terasama sunca ima samo do 10h pre podne, posle toga možete uživati na tersi sa pogledom na more i sređeno dvorište. Najveća prednost ove vile je njen položaj. Čim izađete iz vile već ste na plaži gde možete iznajmiti suncobrane i ležajke po ceni jednog pića. Ako malo prošetate možete naći slobodan prostor za svoje ležajke. Plaže je duga i peščana i svako može naći deo koji mu najviše odgovara. More je čisti, nema meduza ni nečistoća. Uveče deo pored plaže postaje šetalište, a na samom šetalištu postoje brojni restorani pa možete večerati gledajući zalazak sunca i more koje u večernjim časovima postane neverovatno mirno. Mesto je malo, ali njemu ipak ima sve što vam može zatrebati na odmoru ambulante, apoteke, pošta, veliki broj supermarketa, pekare, prodavnice, vile, hoteli, restorani, taverne, kafići, barovi, ekskluzivne radnje i zlatare....

Dok ste u Polihronu možete obići neka istorijska mesta u okolini i uživati u prelepim plažama Kasandre. Postoji organizovan prevoz za posetu večne planine Olimp, čudesnih manastira Meteora,  za krstarenje zalivom Toroneos. Takođe u blizini ima nekoliko prelepih plaža koje treba posetiti. Jedna od njih je i plaža Ksenija do koje ima oko 15 minuta vožnje južno preme Paljuriju. Vikendom na ovoj plaži može biti gužva jer je jako polularna kod mladih Grka, ali ranim danom ćete uživato u miru, kupanju, a deca u pravljenju kula jer je pesak jako sitan.