NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Sarikas Polihrono - iskustva i komentariVila Sarikas je smeštena u Polihronu, malom mestu na Halkidikuju. Sastoji se od dva objekta sa prizemljem, a u okviru kompleksa postoji bazen i prostrano dvorište. Kuća poseduje studije za 2 ili 3 osobe i apartmane za 3 ili 4 osobe. Apartmani koji imaju terasu gledaju na bazen,  a apartmani i studija koji imaju verande gledaju na dvorište ili ulicu. Svaki studio i apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj, uključen u cenu. Studiji koji se nalaze u prizemlju sa zadnje strane kompleksa imaju ulaznu terasu i vrata koja su u funkciji prozora. Vila Sarikas je udaljena 400 m od mora, to je 5 do 10 minuta lagane šetnje do plaže.

Po iskustvima ljudi koji su boravili u  vili Sarikas  mišljanja su podeljena. Nekima se vila jako dopala, a neki nisu uopšte bili zadovoljni. Ono na šta se skreće pažnja je da je smeštaj sa prednje strane kvalitetniji. Dvorište i bazen se čiste svakog dana, a o higijeni u apartmanu se brinete sam. U vili postoji i bežični internet, na recepciji se dobija šifra. Osoblje i gazda su dostupni i u svako doba im se možete obratiti na recepciji. Bazen svi hvale i kažu da je veći i lepši nego na fotografijama, a voda je uvek čista. Vila Sarikas se nalazi na brdu, ali do plaže ima svega nekoliko minuta hoda.

Polihrono ima veliku plažu prekrivenu peskom koja je zbog svoje male dubine pogodna za malu decu i neplivače. Na samoj plaži postoji mogućnost unajmljivanja suncobrana i ležaljki, ali i puno slobodnog prostora za one koji donose svoje suncobrane i ležajke. Polihrono je malo mesto, kao stvoreno za pravi porodični odmor, baš kao i kod svih ostalih letovališta na Halkidikiju. Iz Polihrona se stiže brzo do svih plaža u okolini. Izdvajamo one na prstu Kasandra. Kriopigi 2, Kriopigi 4, Sani 2 i Sani 3. Do ovih plaža se može doći kopnenim putem, ako ste došli svojum autom, što je prednost, ili brodićem. Sve one su vrhunski opremljene i nose priznanje Plava zastavica Evropske Unije za kvalitet.