NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Rodi Polihrono - iskustva i komentari


 Vila Rodi  se nalazi na samoj plaži u mirnom delu Polihrona, tako da većina apartmana ima pogled na more, ako vam je to bitno, da ujutru čim se probudite pijete kafu sa pogledom na njegovo plavetnilo. Oni apartmani koji nemaju pogled na more su jeftiniji. Vila Roda se nalazi ispred vile Vasilis, koja je takođe veoma popularna kod naših turista zbog svog položaja i solidne opremljenosti. Vila Rodi ima trokrevetna sudija i dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne apartmane. Pored toga, poseduje recepciju, prostoriju gde se odlažu stvari poslednjeg dana boravka, roštilj i mogućnost korišćenja interneta. Svaki apartman poseduje kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, prostranu terasu, TV i klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu aranžmana. O higijeni apartmana brinete sami, a petog dana boravka se menja posteljina.

Prema iskustvima ljudi koji su posetili ovu vilu, Vila Rodi predstavlja dosta solidan smeštaj i ima odličan položaj, jer se nalazi u mirnijem delu mesta, a na samoj plaži je. U blizini vile je dečije igralište i veliki parking. Jedina zamerka koju možete pročitati na forumuma je što na plaži koja je odmah ispred vile ima kamenja pri ulasku u vodu, a neki kažu i ježeva. Plaža u Polihronu je dugačka i peščana i jedino na tom mestu ima kamenja kada se ulazi u more. Dovoljno je da se pomerite stotinak metara levo ili desno i nećete videti nijedan kamen u moru. Polihrono je malo mesto, tako da nemate potrebe po njemu da koristite auto. Sve vam je blizu, prodavnice i pekare i sve ono sto vam treba za prijatan boravak.

Za obilazak mesta koja su u okolini ipak vam treba auto, a ko niste došli svojim obavezno ga iznajmite. Mesta koje se nalaze u okolini što se tiče provoda mogu da ponude više nego Polihrono. Obavezno posetite Hanioti ili Kaliteu. Takođe u blizini ima nekoliko prelepih plaža koje treba posetiti. Jedna od njih je i plaža Ksenija do koje ima oko 15 minuta vožnje južno preme Paljuriju.  Polihrono je malot turističko mesto na Kasandri, veoma popularno kod naših putnika.