NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Rea Magda Polihrono - iskustva i komentariVila Rea Magda se nalazi u Polihronu, u njegovom mirnijem delu i udaljena je oko 100 metara od plaže. Ova vila u svojoj punudi ima čevorokrevetne, petokrevetne i petokrevetne sa pomoćnim ležajem apartmane. Četvorokrevetni apartmani imaju dve odvojene spavaće sobe, u jednoj se nalazi francuski ležaj, a u drugoj dva standardna kreveta. Kod petokrevetnih apartmana pomoćni ležaj se nalazi u kuhinji ili u prostoriji koja se nalazi između trpezarije i spavaćih soba. Svi apartmani imaju zasebnu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klimu čije korišćenje je uračunato u cenu. Promena posteljine se vrši petog dana boravka. Ova vila predstavlja skromniji smeštaj, a njena najveća prednost je što se nalazi u mirnijem delu Polihrona.

Turisti koji su letovali u ovoj vili imaju o njoj dobro mišljenje, i pored toga što agencije kažu da je u pitanje skromniji smeštaj. Apartmani su prostrani, nameštaj nov. Jedino kuhinja bi možda mogla biti funkcionalnija. Sam Polihrono na naše turiste ostavlja dosta pozitivan utisak, ali ne i na one koji očekuju lud provod i šoping, jer je ovo mesto savršeno za miran i prijatan odmor. Za kupiovinu i lud provod možete posetiti okolna mesta Hanioti i Pefkohori.

Plaže u Polihronu je dugačka i peščana. Ima slobodnog mesta za suncobrane i ležajke, ali uglavnom dominiraju kafići sa svojim ležajkama i suncobranima. More je čisto i ima postepeni ulazak u more, što je idealno za malu decu. Samo na jednom delu je ulazak u vodu kamenit. Ovo je mesto kao stvoreno za odmor i turisti iz Srbije ga ističu kao jedno od najomiljenijih. Polihrono je mirno naselje sa nešto preko 1.000 stalnih stanovnika, savršeno za porodični odmor, ali sa sve većim brojem turista iz godine u godinu. Gosti iz Srbije ovde će se osećati kao kod kuće, jer osim brojnih turista i lokalno stanovništvo iz godine u godinu sve bolje govori srpskim jezikom.