NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Polistilo Spiti Polihrono - iskustva i komentariVila Polistilo Spiti se nalazi u centralnom delu Polihrona, jednog od najlepših letovališta na Kasandri. Vila ima odličan položaj i udaljena je samo 15 m od plaže, a u njenoj blizini se nalaze marketi, pakara i sve dugo što vam može zatrebati na odmoru. Vila ima studija i apartmane od kojih većina ima pogled na more. Ova vila se nalazu odmah iza vile Janis Beach. Poseduje trokrevetna studija i trokrevetne, četvorokrevetne, petokrevetne i šestokrevetne dupleks apartmane. Trokrevetni studiji imaju jedan francuski ležaj i jedan krevet standardne veličine, kompletno opremljenu kuhinju sa velikim frižiderom, kupatilo, TV, klimu koja je uključena u cenu aranžmana i prostranu terasu. Četvorokrevetni apartmani imaju odvojen deo za spavanje od kuhinje. Deo za spavanje ima jedan francuski ležaj i dva manja kreveta. Čevorokrevetni, petokrevetni i šestokrevetni dupleks apartmani imaju dve odvojene spavaće sobe i posebno kuhinju  i prostranu ugaonu terasu. Svi apartmani imaju TV i klimu čije je korišćenje uključeno u cenu aranžamana. Pomena posteljine se vrši petog dana boravka. Vila Polistilo Spiti je pogodna za porodično ili letovanje sa prijateljima.

Po mišljenju iiskustvima turista vila Polistilo predstavlja solidan smeštaj i niko nije imao veće zamerke. Odnos cene i kvaliteta smeštaja je povoljan. Najveća prednost ove vile je njen položaj. Čim izađete iz vile već ste na plaži gde možete iznajmiti suncobrane i ležajke po ceni jednog pića. Ako malo prošetate možete naći slobodan prostor za svoje ležajke. Plaže je duga i peščana i svako može naći deo koji mu najviše odgovara. More je čisto, nema meduza ni nečistoća. Uveče deo pored plaže postaje šetalište, a na samom šetalištu postoje brojni restorani pa možete večerati gledajući zalazak sunca i more koje u večernjim časovima postane neverovatno mirno. Mesto je malo, ali njemu ipak ima sve što vam može zatrebati na odmori ambulante, apoteke, pošta, veliki broj supermarketa, pekare, prodavnice, vile, hoteli, restorani, taverne, kafići, barovi, ekskluzivne radnje i zlatare....

Ako niste došli svojim autom obavezno ga iznajmite, da bi obišli i druge prelepe plaže na Kasandri. Jedna od njih je i plaža Ksenija, koja se nalazi 15 mnuta vožnje južno prema Paljuriju. Na samoj plaži se nalazi lepo uređen kafić, a ima i dosta slobodnog prostora. Radnim danima nije gužva, pa ćete uživati u kupanju, a deca u pravljenju kula od najsitnijeg peska.