NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Pavlos Polihrono - iskustva i komentariVila Pavlos se nalazi u mirnijem delu Polihrona, grčkog letovališta na Halkidikiju. Udaljena je 150 metara od plaže i namenjena za smeštaj 2, 3, 4 i 5 osoba. Svi apartmani imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, prostranu terasu, TV i klimu čije korišćenje je uključeno u cenu aranžmana. Ova vila ima svoj parking, prostoriju gde se odlaže prtljag poslednjeg dana boravka i mogućnost korišćenja interneta. Promena posteljine se vrši petog dana boravka.

Vila Pavlos predstavlja solidan smeštaj  prema iskustvima i komentarima turista koji su u njoj boravili i nisu imali veće zamerke. Vila je okružena zelenilom, tako da kada sedite na tersi možete uživati  u njemu. Terase su malo uže, ali su dugačke i zaklonjene tendama tako da na njima možete sedeti tokom celog dana. Neke terase gledaju na parking, pa možete nadzirati svoj auto, ako ste došli sa sopstvenim prevozom. Kupatila su prostrana i uredna. Gazdarica se zove Marija, jako je ljubazna i fina i za sve joj se možete obratiti. Higijena je odlična, posteljina se menja na pet dana, i ovo je jedna od retkih vila u kojoj nemate samo obicnu belu posteljinu, vec zaista lepu i prijatnu. Vila  ima kablovsku i od naših kanala RTS1 i besplatni wireles. Oni koji su boravili u ovoj vili preporučuju je kao dobar smeštaj.

Polihroni je malo mesto tako da će sve što vam treba biti jako blizu. U svakoj poprečnoj ulici nalaze se marketi i prodavnice raznovrsne robe. Plaža je peščana sa postepenim ulaskom u more. Na samoj plaži ima puno kafića koji imaju svoje suncobrane i ležajke, koje možete koristiti po ceni jednog pića, a ima i dosta slobodnog mesta da postavite svoje rekvizite za plažu. Ovaj grčki biser se nalazi oko 100 kilometara jugoistočno od Soluna, na obali zalina Toroneos i na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra.  Iz Polihrona je moguće napraviti nekoliko lepih izleta koje nude domaće i lokalne agencije kao što je odlazak na večnu planinu Olimp,  poseta čudesnih manastira Meteora, krstarenje zalivom Toroneos...