NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Magda Polihrono - iskustva i komentariVila Magda se nalazi u Polihronu, malom mestu udaljenom 98 km od Soluna, na poluostrvu Kasandra. Smeštena je u širem centru Polihrona i udaljena 300 m od plaže. Vila Magda je dvospratna kuća koja poseduje studija za dve osobe, od kojih neki imaju mogućnost instaliranja pomoćnog ležaja. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj koji je uključen u cenu i balkon ili terasu.

Vila se nalazi u mirnijem delu mesta tako da vam neće smetati buka iz kafića, a prelazak puta do plaže nećete ni osetiti. Vila Magda je skromnog izgleda, ali sadrži sve što ima i većina vila u Polihronu. Ova Vila pogodna je za  smeštaj za bračne parove. Do plaža se stiže za nekoliko minuta lagane šetnje, a u blizini vile su i prodavnice, pekara i sve dugo što vam je potrebno na odmoru, jer je Polihrono malo mesto skoncentrisano uz plažu i ništa nije daleko.

Polihrono  je mesto kao stvoreno za odmor i turisti iz Srbije ga ističu kao jedno od najomiljenijih. Polihrono je mirno naselje sa nešto preko 1.000 stalnih stanovnika, savršeno za porodični odmor, ali sa sve većim brojem turista iz godine u godinu. Gosti iz Srbije ovde će se osećati kao kod kuće, jer osim brojnih turista i lokalno stanovništvo iz godine u godinu sve bolje govori srpskim jezikom. Na plaži je moguće iznajmiti ležaljke i suncobrane, a postoji i dovoljno slobodnog prostora za one koji koriste svoje suncobrane. Usluga korišćenja suncobrana i ležajki obično podrazumeva da dobijete jedno biće gratis, naravno uz cenu koju već plaćate.

Kad je u pitanju klima, Polihrono karakteriše kontinentalna klima sa preko 300 sunčanih dana svake godine. Letnje temperature su u rasponu od 23 do 38 stepeni, a u periodu od oktobra do februara temperature se kreću od 3 do 19 stepeni Celzijusa. Klima je izuzetno prijatna, zahvaljujući kombinaciji velikih površina borove šume, moru i izuzetno povoljnom geografskom položaju. Polihrono pruža sve mogućnosti za prijatan, lep i sadržajan odmor.