NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Lemonia Polihrono - iskustva i komentariVila Lemonia se nalazi u mirnom delu Polihrona, jednom od najpopularnijih grčkih letovališta kod Srba na Kasandri. Vila se nalazi na dobrom položaju udaljena je samo 10 m od plaže, a neki apartmani imaju divan pogled na more. Vila Lemonia poseduje četvorokrevetne apartmane i četvorokrevetne dupleks apartmane sa pomoćnim ležajem. Svaki apartman ima dve odvojene spavaće sobe. U jednoj se nalazi francuski ležaj, a u drugoj dva standardna ležaja. Pored toga svaki apartman ima kuhinju sa trpezarijom, kupatilo sa sopstvenim bojlerom, balkon sa garniturom za sedenja, TV i klima uređaj čije korišćenje je uračunato u cenu aranžmana. Posteljina se menja petog dana boravka.

Vila Lemonija u Polihronu je solidno opremljena, funkcionalna, ima dobar položaj. Turisti koji su u njoj boravili imaju samo reči hvale. Odličan izbor za porodično letovanje ili za letovanje sa prijateljima. Sam Polihrono je mirno mesto, sa dugačkom peščanom plažom. Postoji puno restorana i mnogi se nalaze na samom šetalištu pored mora koje uveče postaje centar zbivanja. Postoji nekoloko klubova, ali ovo ipak nije mesto sa puno izbora za mlade. Polihrono je više mesto za pravi odmor, za porodice sa malom decom. Oni koji su željni provoda mogu otići do susednih mesta, Haniotija i Pefkohorija koji nude mnogo više za noćni provod mladih.

Dok se u Polihronu možete obići neka istorijska mesta u okolini i uživati u prelepim plažama Kasandre. Iz Polihrona je moguće napraviti nekoliko lepih izleta koje nude domaće i lokalne agencije: odlazak na večnu planinu Olimp, čudesne manastire Meteore, krstarenje zalivom Toroneos... Takođe u blizini ima nekoliko prelepih plaža koje treba posetiti. Jedna od njih je i plaža Ksenija do koje ima oko 15 minuta vožnje južno prema Paljuriju.