NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Janis Polihrono - iskustva i komentari


 Vila Janis se nalazi u centru Polihrona, jednog od najlepših letovališta na Kasandri. Udaljena je svega 70 metara od plaže i nalazi se u blizini glavnog trga. Vila ima lepo uređeno travnato dvorište, a u njenoj blizini imate supermarket, poštu i apoteku. Vila poseduje dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i petokrevetni dupleks apartman. Svaki apartman ima kompletno opremljnu kuhinju, kupatilo terasu, sa garniturom za sedenja, TV i klumu čije je korišćenje uračunato u cenu aranžmana.

Vila Janis ce nalazi na dobroj lokaciji i poseduje sve što se u opisu same vile navodi. Po utiscima nekih turista iapk postoje neke manje zamerke. Vila stvarno izgleda kao na slikama i poseduje jako lepo dvorište, ali po njemu deca ne smeju da gaze. Pojedini turisti su se žalili i na starost nameštaja i lošije održavanje. Ima i drugih mišljenja, po kojima je sve u ovoj vili korektno, uredno i čisto i da će svako ko nije previše zahtevan biti zadovoljan smeštajem. Lokacija vile je odlična. Blizu ste plaže, a opet izolovani od buke i gužve. Ono u čemu se slažu svi koji su boravili u ovom smeštaju je da vila u njena unutrašnjost izgledaju kao na slikama. 

Polihrono je malo mesto idealno za porodičan odmor sa decom. More je toplo, kristalno plave boje, čisto. Plaže su peščane. S obzirom da je mesto malo, može biti dosadno jer nema puno radnji za obilaženje, ali na samo nekoliko kilometara se nalazi Hanioti koji u ovom pogledu ima mnogo više da ponudi. Polihrono je idealno mesto za odmor onih koji žele potpuni mir, mada treba izbegavati špic sezone jer tada bude velika gužva. Iz Polihrona je moguće napraviti nekoliko lepih izleta koje nude domaće i lokalne agencije, kao što je odlazak na večnu planinu Olimp, čudesne manastire Meteore, krstarenje zalivom Toroneos...