NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Janis Beach Polihrono - iskustva i komentariVila Janis Beach se nalazi u centru Polihrona i na samoj plaži. U prizemlju ove vile se nalazi pekara. U ponudi su lepo uredjeni trokrevetni studiji, četvorokrevetni apartmani, kao i petokrevetni apartmani. Većina apartmana ima pogled na more. Svaki trokrevetni studio poseduje jedan francuski i jedan standardni ležaj. Svaki četvorokrevetni apartman poseduje spavaću sobu sa dva ležaja i kompletno opremljenu kuhinju u kojoj se nalaze dva ležaja ili jedan ležaj i sofa na razvlačenje predviđena za dvoje dece ili jednu odraslu osobu, dok petokrevetni apartmani poseduju spavaću sobu sa velikim francuskim i jednim standardnim ležajem i kuhinju sa trpezarijom u kojoj se nalaze još dva standardna ležaja.
Svaki studio i apartman poseduje TV aparat i klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu aranžmana dok se posteljina i peškiri menjaju petog dana boravka.

Vila Janis Beach izgleda skromnije spolja, ali je opremljenija od prosečne vile u Polihronu. U kuhinji ima pravi šporet sa rernom, a ne kao većina vila mali šporet sa dve ringle. Sobe su lepo sređene i uredne. Vila Janis Beach ima odličan položaj, kada izađete već ste na plaži i to na njenom lepo sređenom delu. Takođe pošto se vila nalazi u centru sve vam je blizu, prodavnice, restorani i ostalo što vam može zatrebati.  Plaže je duga i peščana i svako može naći deo koji mu najviše odgovara. More je čisti, nema meduza ni nečistoća. Uveče deo pored plaže postaje šetalište, a na samom šetalištu postoje brojni restorani pa možete večerati gledajući zalazak sunca i more koje u večernjim časovima postane neverovatno mirno. Mesto je malo, ali njemu ipak ima sve što vam može zaterbati na odmori ambulante, apoteke, pošta, veliki broj supermarketa, pekare, prodavnice, vile, hoteli, restorani, taverne, kafići, barovi.

Plaža Polihrono je jedna od većih i čistijih plaža na Halkidikiju i nagrađena je plavom zastavicom. Plaža je idealno mesto za porodice i mlade ljude koji žele da uživaju u svom odmoru. Na plaži postoji mogućnost iznajmljivanja suncobrana i ležaljki kao i velika ponuda za bavljenje sportovima na vodi. Dok se u Polihronu možete obići neka istorijska mesta u okolini i uživati u prelepim plažama Kasandre. Takođe u blizini ima nekoliko prelepih plaža koje treba posetiti. Jedna od njih je i plaža Ksenija do koje ima oko 15 minuta vožnje južno preme Paljuriju.