NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Elsa Polihrono - iskustva i komentariVila Elsa je jedan od modernijih objekata u Polihronu. Nalazi se u njegovom mirnijem delu i udaljena je oko 50 metara od plaže. Vila Elsa u dvorištu ima bazen sa barom i wireless internet koji je na raspolaganju gostima. Ovaj objekat novijeg datuma raspolaže 1/3+1 apartmanima smeštenim u visokom prizemlju i na prvom spratu. Promena posteljine i peškira je na 5 dana. Hotel Elsa ima dvanaest savremeno opremljenih i prostranih apartmana koji su idealni za porodice i grupe prijatelja. Svaki od apartmana se sastoji od dve sobe: spavaće i dnevne sobe. Dnevna sobu ima kauč na razvlačenje i trpezarijski sto. Tu je i potpuno opremljena kuhinja i kupatilo i na kraju spavaća soba sa udobnim krevetima, TV-om, klima uređajem i balkonom sa predivnim pogledom na more. Svi apartmani su dizajnirani tako da se udobno mogu smestiti porodice sa dvoje ili troje dece, ili grupa od 2 do 5 osoba. Postoje i dva apartmana u uglu kompleksa sa dva kreveta koji imaju kupatilo, kuhinju i veliki balkon sa pogledom na more.

Ova vila predstavlja luksuzniji smeštaj namenjen većim porodicama ili prijateljima koji letuju zajedno. Utisci turista su uglavnom pozitivni. Vila je odlično opremljena i nalazi se na odličnom položaju. Jedini nedostatak je što se vila nalazi dalje od centra Polihrona koji uveče postaje centar dešavanja i gde sa nalazi najviše prodavnica, marketa i drugih objakata, restorana i kafića.

Polihrono je popularno letovalište na Halkidikiju, na istočnoj obali poluostrva Kasandra, 90 km jugoistočno od Soluna. Ovo mesto karakteriše kristalno čista voda zaliva Toroneos, duga osunčana peščana plaža sa postepenim ulaskom u more i okolne planine obrasle maslinjacima i borovim šumama. Polihrono gostima pruža maksimalnu udobnost u brojnim hotelima i vilama, uživanje u tradicionalnim grčkim tavernama, restoranima, a tu je i veliki broj prodavnica, pekara. Plaža Polihrono je jedna od većih i čistijih plaža na Halkidikiju i nagrađena je plavom zastavicom. Plaža je idealno mesto za porodice i mlade ljude koji žele da uživaju u svom odmoru. Na plaži postoji mogućnost iznajmljivanja suncobrana i ležaljki kao i velika ponuda za bavljenje sportovima na vodi.