NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Eleni Polihrono - iskustva i komentari


 
Vila Eleni ima odličan položaj, nalazi se u centru Polihrona i na samoj plaži. Poseduje dvokrevetne, trokrevetne studije koji su smešteni na spratu i četvoroktevetni i petokrevetni apartmani koji se nalaze u prizemlju. Studija koja se nalaze na spratu imaju bočni pogled na more. U prizemlju vile se nalazi kafić, ali iz njega ne dopire nikada previše buke, sem vikendom kada lokali rade do kasno. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klimu čije korišćenje je uračunato u cenu.  Posteljina se menja petog dana boravka, a studija poseduju i peškire koji se takođe mogu zameniti, ako ih koristite. Postoji mogućnost korišćenja interneta.

Vila Eleni, po mišljenu turista, osim odličnog položaja u svemu drugom predstavlja skroman smeštaj. Sve je staro i deluje zapušteno. Kuhinja i kupatilo su u lošem stanju. Terasa je jako mala da se ne mogu ugurati tri stolice u troktevetnim studijima. Iako se u opisu vile navodi da postoji TV u svakom studiju to nije tačno. Sedeći na terasi jedva da možete videti more. Vila jeste na samoj plaži, ali na delu gde su kafići jedan do drugog i gde ćete teško naći mesto, ako ne poranite. Ako vam ne smeta skromnost smeštaja i bitnije su vam neke druge stvari možda je ovo prava vila za vas. Sam Polihrono je mirno mesto i idealno za pasivan odmor, kako ima dugačku plažu i veliki plićak, posebno je pogodan za porodično letovanje sa decom.

Polihroni je malo mesto tako da će sve što vam treba biti jako blizu. U svakoj poprečnoj ulici nalaze se marketi i prodavnice raznovrsne robe. Plaža je peščana sa postepenim ulaskom u more. Na samoj plaži ima puno kafića koji imaju svoje suncobrane i ležajkle, a ima i dosta slobodnog mesta da postavite svoje suncobrane i ležajle. Ovaj grčki biser se nalazi oko 100 kilometara jugoistočno od Soluna, na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra.