NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Avra Polihrono - iskustva i komentari


Vila Avra se nalazi u mirnom delu Polihrona i veoma je blizu plaže. Vila raspolaže sa veoma lepo opremljenim četvorokrevetnim apartmanima i četvorokrevetnim apartmanima sa dodatnim ležajem. Svaki apartman poseduje kuhinju sa malim šporetom koji ima rernu, frižiderom i osnovnim priborom prema broju gostiju, kupatilo, terasu i deo za spavanje. Takođe apartmani imaju TV i klimu čije korišćenje je uključeno u cenu aranžmana. U dvorištu vile se nalazi roštilj koji je gostima na raspolaganja. O higijeni brinete sami, a posteljina se menja petog dana boravka. Ova vila ima odličan položaj jer je u mirnijem delu mesta, a s druge stane veoma blizu mora. Takođe sve smeštajne jedinice imaju bočni pogled na more.

Vila Avra je naročito pogodna za porodice sa malom decom jer je blizi mora. Opremljena je bolje od prosečne vile u Polihronu i turisti koji su u njo boravili vratili bi se ponovo.  Polihronio je malo mesto tako da će sve što vam treba biti jako blizu. U svakoj poprečnoj ulici nalaze se marketi i prodavnice raznovrsne robe. Plaža je peščana sa postepenim ulaskom u more. Na samoj plaži ima puno kafića koji imaju svoje suncobrane i ležajke, a ima i dosta slobodnog mesta da postavite svoje suncobrane i ležajke.

Dok ste u Polihronu obavezno treba obići okolna mesta, kao što su Hanioti, Pefkohori i Kalitea, koji su veći od Polihrona i imaju više prodavnica luksuzne robe. U Polihronu postoje organizovani izleti do istorijskih mesta, a i organizovan prevoz do najlepših plaža na Kasandri. Jedna od njih je i plaža Ksenija koje je smeštena na 15 minuta vožnje prema jugu poluostrva. Plaža je prekrivena najsitnijim peskom i na ulasku u more je jako plitko, idealno za decu. Na plaži se nalazi jedan kafić sa svojim suncobranima i ležajkama, a ima i dosta slobodnog prostora. Izbegavajte vikende kada ovde dolazi mnogo Grka iz Soluna. Inače radnim danima nije gužva.