NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Sotiris Pefkohori - iskustva i komentariVila Sotiris se nalazi u Pefkohoriju, letovalištu na poluostrvu Kasandra, na njegovoj unutrašnjoj strani. Vila Sotiris se nalazi veoma blizu plaže i predstavlja noviji i moderno opremljen objekat. Najveća prednost ove vile je što je izolovana od buke, nalazi se u mirnom kraju Pefkohorija. Vila Sotiris je renovirana 2013. godine kada je obnovljen enterijer vile, promenjeni kreveti i obnovljena kuhinja. Sastoji je od više objekata. U glavnoj zgradi nalaze se četvorokrevetni i petokrevetni dupleks apartmani, a u bungalovima su trokrevetni studiji. Dupleks apartmani se sastoje od dve odvojene spavaće sobe, posebne kuhinje i kupatila, poseduju klima uređaj koji je uključen u cenu i LCD TV. Svaki dupleks apartman ima dve terase, prolaznu i odvojenu, sopstvenu, sa druge strane kuće. Trokrevetni studio poseduje kuhinju u sklopu sobe, TV prijemnik i klima uređaj koji je uračunat u cenu aranžmana. Ova vila je luksizan objelat i predstavlja odličan izbor za porodice sa decom zbog blizine plaže i igrališta za decu.

Vila Sotiris, ako se izuzmu neke sitne zamerke, predstavlja dobar smeštaj. Apartmani su lepo uređeni, higijena je na nivou i odličan je izbor za višečlane porodice. Vila nema parking, to je jedna od zamerki, pa se morate parkirati malo dalje. Terase su uže, mada ih apartmani imaju po dve.  Kada izađete iz vile već ste na plaži i to njenom lepšem delu. Do centra Pefkohorija imate desetak minuta šetnje. Sam Pefkohori ima sve što je potrebno za lep i sadržajan odmor. Mnoštvo prodavnica, restorana, taverni, kafića, klubova, butika raznovrsne robe.

Pefkohori se sastoji iz dva dela: starog i novog. Starim delom mesta sa karakterističnim uskim uličicama, prelepim trgom i crkvom, širi se opojan miris rascvetalog jasmina, limuna i ruža. Moderan deo, smešten uz dugu peščanu plažu, prepun je raznovrsnih prodavnica, restorana, kafića i taverni, kao i diskoteka, pa je omiljen i među mlađim gostima. Dok ste u Pefkohoriju obavezno posetite čuvenu plažu Ksenija koja se nalazi južno od Pefkohorija, na desetak minuta vožnje. Možete otići mini busom ili sopstvenim prevozom. Nećete zažaliti, ovo je jedna od najlepših plaža na Kasandri.