NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Maria Pefkohori - iskustva i komentariVila Maria se nalazi u Pefkohoriju jednom od najposećenijih grčkih letovališta na poluostrvu Kasandra. Vila se nalazi veoma blizu mora u centru Pefkohorija i izlazi na glavno šetalište koje je uveče centar dešavanja. Vila Marija poseduje dvokrevetna i trikrevetna studija, od kojih neka imaju bočni pogled na more. Svaki studio poseduje kompletno opremljenu kuhinju, novo kupatilo, dva ili tri kreveta u delu za spavanje, prostranu terasu, TV i klimu čije korišćenje je uračunato u cenu aranžmana. U vili postoji mogućnost korišćenja interneta. O higijeni smeštaja brinete sami, a promena posteljine se vrši na polovini boravka. Ova vila predstavlja solidan smeštaj koji ima odličan položaj, s obzirom na malu udaljenost od mora i položaj u samom centru mesta.

Utisci o vili Maria su uglavnom pozitivni. Turisti koji su u njoj boravili nisu imali veće zamerke. Vila Maria, iako se nalazi u centru, je na neki način izolovana i omogućava mir svojim gostima u vreme spavanja. Sobe su prostrane, tako da ne smeta što deo za spavanje nije odvojen od kuhinje. Terase su velike i postoji mogućnost parkiranja ispred vile. Neki gosti su bili nezadovoljni kupatilom ističući da je malo i nema adekvatan prozor. Sve vile u grčkim letovalištima imaju dosta slična kupatila, lavabo, tuš kabina i WC šolja, tako da se ni ovo u vili Marija ne razlukuje. Napominjemo da su sanitarije novije i lepše nego kod prosečne vile. Na kraju svi se slažu da izuzev nekih sitnih zamerki ova vila predstavlja dobar smeštaj.

Pored uživanja u moru koje je čisto i ima lepu boju možete posetiti neko od okolnih istorijskih mesta do kojih postoje ogranizovane ture ili neku od prelepih plaža na Kasandri koje su sakrivene duž obale. Jedna od njih je i plaža Ksenija udaljena od Pefkohorija deset muinuta vožnje prema jugu.