NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Keti Pefkohori - iskustva i komentariVila Keti se nalazi u mirnijem delu Pefkohorija u blizini mesta gde je plaža najšira. Do plaže ima 60 metara. Vila ima odličan položaj jer se nalazi blizu mora i supermarketa, a opet u mirnijem kraju, što će vaš odmor učiniti prijatnijim. Vila poseduje trokrevetne apartmane sa pomoćnim ležajem i četvorokevetne apartmane. Svi apartmani poseduju spavaću sobu sa dva standardna ležaja, prostrani kuhinjski deo u kome se nalaze još dva standardna ležaja ili standardni i pomoćni ležaj veličine standardnog, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kadom i sopstvenim električnim bojlerom, kao i prostranu ugaonu terasu. Vila ima satelitsku televiziji i klimu čije korišćenje se doplaćije. Promena posteljine i peškira se vrši petog dana boravka.

Vila Keti predstavlja prosečan smeštaj koji možete naći preko naših agencija u Pefkohoriju. Vila je skromnije opremljena, ali je sve što posedije funkcionalno. Njena najveća prednost je sam položaj, jer ste za par minuta ne jednom od najlepših delova plaže u Pefkohoriju. Plaža je na ovom delu najšira i postoji veliki plićak. More je čito i nema nečistoća. Možete koristiti suncobrane i ležajke nekog od kafića ili postaviti svoje. U svakom slučaju plaža je dugačka tako da svako može naći deo koji mu najviše odgovara.

Pefkohori, što u prevodu znači "borovo selo", glavni je nosilac turizma na poluostrvu Kasandri, prvom prstu Halkidikija. Smešteno je u kristalno čistom Toronskom zalivu, okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom. Krase ga prelepa crkva, stari grad, uličice sa rascvetalim limunovim stablima, duga peščana plaža sa postepenim ulaskom u more, šetalište pored mora koje u večernjim časovima postaje centar svih zbivanja sa brojnim tavernama, restoranima, picerijama i barovima. Pefkohori ima oko 1.650 stanovnika. Pefkohori je postao slavno turističko mesto zahvaljujući svojim prirodnim lepotama i divnim plažama.