NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Ilios Pefkohori - iskustva i komentariVila Ilios se nalazi u Pefkohoriju, jednom od najlepših letovališta na poluostrvu Kasandra, na obalama Egejskog mora u Grčkoj. Vila se nalazi u mirnijem delu Pefkohorija i udaljena je 100 metara od plaže. Vila Ilios predstavlja kvalitetniji smeštaj. Vila je novija i bolje opremljena od prosečne vile u Grčkoj. Okružena je zelenilom, ima sopstveno dvorište sa bazenom, suncobranima i ležajkama koje su gostima na raspolaganja. Vila poseduje dvokrevetne studije sa i bez pomoćnog ležaja i trokrevetne i četvorokrevetne apartmane. Studiji se nalaze u visokom perizemlju, a apartmani na spratu. Svaki studio ima TV i klimu čije korišćenje je uključeno u cenu aranžmana. O higijeni smeštaja brinete sami, a promena peškira i posteljine se vrši petog dana boravka.

Po mišljenju turista ova vile je odličan smeštaj, a posebno se ističe veliko dvorište, solidan bazen, a pre svega sve je izuzetno čisto i uredno. Vila ima svoj parking sa dovoljno mesta za parkiranje. Jedini nedostatak može biti položaj jer se vila nalazi tačno na izlasku iz Pefkohorija. Vila je van centra, što šnači da ćete moći mirno da spavate. Ipak tokom noći može da bude bučno u apartmanima koji su okrenuti ka glavnoj ulici, od automobila i motora jer je vila na glanoj ulici koja je ujedno i magistralni put za ostatak mesta na ostrvu. Gazde su prijatni i druželjubivi ljudi. Ljudi koji su letovali u ovoj vili su jako zadovolji i ponovo bi se vratili baš u ovu vilu.

Plaža u Pefkohoriju je dugačka i peskovita. Na jednom delu kod gradskog trga je uža, ali ako malo prošetate naićićete na fenomenalna mesta za kupanje. More je čito, tirkizno i bez meduza i nečistoća. Dok ste u Pefkohoriju obavezno posetite čuvenu plažu Ksenija koja se nalazi južno od Pefkohorija, na desetak minuta vožnje. Možete otoći mini busom ili sopstvenim prevozom. Nećete zažaliti, ovo je jedna od najlepših plaža na Kasanrdi. Na samoj plaži se nalazi lepo uređen bar sa suncobranima i ležajkama, možete postaviti i svoje. Vikendom je gužva jer dolazi mnogo mladih iz Soluna, inače na Kseniji nije gužva radnim danima.