NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Hrisa Pefkohori - iskustva i komentariVila Hrisa se nalazi u Pefkohoriju, jednom od najlepših i najprometnijih letovališta na poluostrvu Kasandra. Vila ima odličan položaj, od plaže je udaljena 60m, nalazi se vrlo blizu glavnog šetališta, a opet je izolovana u dosta mirnoj poprečnoj ulici. U blizini vile se nalazi veliki broj prodavnica, marketa i svega što vam može zatrebati tokom boravka u Pefkohoroju. Sve smeštajne jedinice poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj šije je korišćenje uključeno u cenu najma. Postoji i mogućnost korišćenja WI-FI interneta. Posteljina se menja na 5 dana.

Po mišljenju turista vila Hrisa je na odličnoj lokaciji, u blizini supermarketa, pekare i plaže. Apartmani su prostrani sa uskom terasom i starim nameštajem. Ono što se najviše zamera ovom smeštaju je potreba ya booljim i redovnijim održavanjem vile. Neki turisti su se žalili da su apartmani u koje su ušli bili jedva obrisani.  Poslednji dan stvari ostavljate u podrumu i nemate gde da se istuširate. Ako se naoružate strpljenjem u sredstvima za dezifekciju možda je ovo pravi smeštaj za vas.

Polihrono je popularno letovalište na Halkidikiju, na istočnoj obali poluostrva Kasandra, 90 km jugoistočno od Soluna. Ovo mesto karakteriše kristalno čista voda zaliva Toroneos, duga osunčana peščana plaža sa postepenim ulaskom u more i okolne planine obrasle maslinjacima i borovim šumama. Polihrono gostima pruža maksimalnu udobnost u brojnim hotelima i vilama, te provod u modernim barovima i kafićima, tradicionalnim grčkim tavernama, restoranima, a tu je i veliki broj prodavnica, pekara, ekskluzivnih radnji i zlatara, rent a car agencija, pošta, apoteka, ambulanta. Plaža Polihrono je jedna od većih i čistijih plaža na Halkidikiju i nagrađena je plavom zastavicom. Plaža je idealno mesto za porodice i mlade ljude koji žele da uživaju u svom odmoru.