NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Halkias Pefkohori - iskustva i komentariVila Halkias se nalazi u centratrnom delu Pefkohorija, a od plaže je udaljena oko 200 metara. Vila Halkias poseduje trokrevetne i četvorokrevetne apartmane  i to veoma prostrane. Svaki apartman ima kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, dve terase, TV i klimu čije korišćenje je uračunato u cenu aranžmana. O higijeni apartmana brinete sami, a petog dana se vrši promena posteljine i peškira. U vili Halkias postoji mogućnost korišćenje interneta.

Utisci turista koji su boravili u Vili Halkias su različiti, navodeći  da bi higijena apartmana mogla biti bolja. Takođe svi ističu da su apartmani prostrani i poseduju sve što se u opisu vile navodi. Vila ima i svoj partking, smeštena je u mirnoj ulici tako da može na miru da se spava i nije puno udaljena od plaže. Na njoj ste za svega nekoliko minuta. Plaža u Pefkohoriju je jako dugačka, tako da svako može da nađe deo po njegovom ukusu. More je čisto i nema meduza i drugih nečistoća.

Šetalište pored mora uveče postaje centar svih zbivanja i tu se nalazi najveći broj taverni, restorana, picerija i klubova. Pefkohori ima oko 1.650 stanovnika i postao je slavno turističko mesto zahvaljujući svojim prirodnim lepotama i divnim plažama. Pored uživanja u kupanju  u samom mestu možete posetiti i neku od okolnih plaža ili otići na izlet koji se nude, kao što je obilazak Meteora, Svete gore, krstarenje zalivom Toroneos.