NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Eleni Beach Pefkohori - iskustva i komentariVila Eleni Beach se nalazi u samom centru Pefkohorija.jU prizemlju vile se nalazi kafić Kukuredo. Vila poseduje studije i apartmane smeštene na spratu, pri čemi svi imaju pogled na more, direktan ili sa boka. Ako želite da pijete kafu ujutru gledajući plavetnilo mora, onda je ova vila pravi izbor za vas. Apartmani 1/2+2 imaju odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem i odvojen kuhinjski deo sa krevetom na rasklapanje, dok apatrmani 1/3+1 imaju dva kreveta standardnih veličina u spavaćoj sobi i jedan krevet standardne veličine i jedan na razvlačenje u kuhinjskom delu. Gosti ove vile mogu koristiti internet i klimu koja je uključena u cenu aranžmana. O higijeni apartmana vodite računa sami, a promena posteljine se vrši petog dana boravka.

Po utiscima turista koji su boravili u ovoj vili ona predstavlja prosečan smeštaj. Nameštaj nije nov, ali je funkcionalan. Pritužbe gostiju se uglavnom odnose na buku koja dopire iz kafića, tako da ovo u svakom slučaju nije smeštaj za porodice sa malom decom. Inače klubovi i kafići radnim danim rade do 23h bar bi tako trebalo da bude. Drugi nedostatak ove vile je premalo kupatilo. Inače vila se nalazi na odličnom mestu i ko u njoj odsedne imaće divan pogled na more, a u neposrednoj blizini prodavnice, restorane, pekare i drugo što vam može zatrebati. Ukupan utisak o smeštaju je da je solidan i kada se uzmu u obzir zamerke koje su neki imali na vama je da odlučite koliko vam ono na šte je skretnuta pažnja može biti problem ili vam uopšte ne predstavlja problem.

Sam Pefkohori je lepo mesto sa dugačkom peščanom plažom, na kojoj svako može pronaći deo koji je baš po njegovom ukusu. U špici sezone je velika gužva, pa ga izbegavajte ako putujete sa malom decom. Leti ovde ima toliko gostiju iz Srbije da ćete samo čuti srpski jezik, a i sami Grci iz godine u godine sve bolje govore srpski. Pored uživanja u kupanju u samom mestu možete otići na neki od organizovanih izleta do Meteora, Svete Gore ili na krstarenje zalivom Toroneos.