NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Rigas I - iskustva i komentariVila Rigas I se nalazi u Pefkohoriju, jednom od najlepših letovališta na Halkidikiju. Vila se sastoji od apartmana i udaljena je 80 m od plaže. Vila Rigas pored svod odličnog položaja veoma lepo izgleda, okružena je zelenilom, a iza vile se nalazi prostrano i uređeno dvorište. Svi apartmani su četvorokrevetni i imaju spavaću sobu sa dva kreveta, veliku dnevnu sobu sa dvosedom na razvlačenje, kompletno opremljenom kuhinjom i kupatilo. Iz dnevne sobe se izlazi na terasu koja gleda na dvorište. Svaki apartman poseduje televizor i klimu čije je korišćenje uračunato u cenu aranžmana. Vila Rigas I po mišljenju turista predstavlja jednu od najlepših vila u Pefkohoriju.

Utisci turista iz Srbije o ovoj vili su pozitivni. Vila je blizu plaže u mirnoj ulici. Svaki apartman ima dve terase od kojih jedna gleda na dvorište što je veoma zgodno za porodice sa malom decom. Na 7 dana se presvlači posteljina i detaljno vam srede apartman. Vila se nalazi na takvom mestu da bukvalno imate sve u okolini ( restorane, prodavnice, pekare, itd). Turisti koji jednom borave u ovoj vili vraćaju se ponovo.  Sam Polihrono je leti pun Srba, na sve strane se može čuti srpski jezik. Za probirljive koji pritom ne vole prejako sunce ima jedna plaža desno od mola koja ima prirodni borovi hlad, ali morate ustati rano da bi zauzeli mesto. More je najljepši deo mesta, toplo, slano i tirkizno

Pefkohori je poznato grčko letovalište na oko 100 kilometara od Soluna, koje je smeštenno na unutrašnjem delu prvog prsta Halkidikija, na poluostrvu Kasandra. Jedno je od najlepših letovališta na Halkidikiju i najjužnija tačka na ovom poluostrva. Krase ga prelepa crkva, stari grad, uličice sa rascvetalim limunovim stablima, duga peščana plaža sa postepenim ulaskom u more, šetalište pored mora koje u večernjim časovima postaje centar svih zbivanja sa brojnim tavernama, restoranima, picerijama i barovima. Sve to će učuniti vaš odmor nezaboravnim i vratiti vas sledeće godine u ovaj kraj.