NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Platia Pefkohori - iskustva i komentariVila Platia se nalazi u Pefkohoroju, omiljenom letovalištu naših turista na grčkoj obali. Smeštena je u mirnom delu ovog mesta, kod starog trga i crkve, koji su nekada bili centar ovog mesta. Vila se nalazi u mirnijem delu Pefkohorija i preporučuje se onima koji vole mir, a izbegavaju buku i vrevu. Do mora i plaže ima 300 metara ili nekoliko minuta šetnje. Najveća prednost ove vile su prostrani apatmani namenjeni za smeštaj pet odraslih osoba i jedno dete uzrasta do 12 godina. Svaki apatman poseduje dve odvojene spavaće sobe sa velikim bračnim krevetom i dnevni boravak u kom se nalazi krevet na razvlačenje, opremljenu kuhinju, kupatilo i terasu. U jednoj od spavaćih soba se nalazi garderobni plakar. Svaki apartman ima  po dva klima uređaja koji nisu uračunati u cenu i TV. Veličina apartmana je 58 kvadratnih metara + 2 terase. Vila Platia spada u B kategoriju i nema sopstveni parking.

Po utiscima turista vila Platia je odlična vila, sa ogromnim apartmanima koji izgledaju kao potpuno opremljeni stanovi. Potpuno opremljena kuhinja sa velikim frižiderom i zamrzivačem i normalnim šporetom odgovara ljudima koji se odluče da nose i spremaju hranu naročito porodicama sa malom decom. Apartman sa dve velike spavaće sobe + krevet u dnevnoj, bez problema mogu da se smeste dve porodice sa manjom decom. Peškiri i posteljina menjaju se jednom u 5 dana. Malo dalje je od mora u odnosu na ostale vile u Pefkohoriju, ali u lepom delu, kod starog trga i crkve. Vila Platia je sigurno jedan od najboljih apartmana u Pefkohoriju. Udaljenost od plaže 300-400m. U neposrednoj blizini 2 prodavnice, mesara, ribarnica. Pored kuće je ulica koja vodi do 2 veća hotela, tako da je apartmanima do ulice malo bučnije.

Pefkohori je jedno od omiljenih letovališta turista iz Srbije. Nalazi se na unutrašnjoj strani poluostrava Kasandra, uvučen i zaštićen od otvorenog mora. Klima je izuzetno prijatna, a do Soluna vam treba 105 km. Ovo letovalište je popularno među mlađom populacijom i kod porodica sa decom srednjoškolskog uzasta, jer postoji puno sadržaja za dobar provod. U svakom delu dana je prisutna vreva i gužva koja govoro da u ovom mestu nikada nije dosadno. U Pefkohoriju postoji mnogo apartmanskih zgrada i hotela i može se u vek naći nešto prilagođeno svačijem džepu.