NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Nana Pefkohori - iskustva i komentariVila Nana se nalazi u Pefkohoriju, najpopularnijoj turističkoj destinaciji kada su turisti iz naše zemlje u pitanju, na Halkidikiju. Ova vila je smeštena u starom delu Pefkohorija, koji je prepoznatljiv po uskim ulicama i mirniji je. Na gradski trg stižete na nekoliko minuta, a do plaže za sedam do osam minuta. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije, prostrane i dobro opremljene. Svi imaju TV, ali nemaju klimu. Svaki studio poseduje terasu koja je natkrivena. Najvažnija prednost ove vile je veliko, prostrano i ograđeno dvorište sa prostorom za druženje, pripremu roštilja i igru dece. Dvorište je lepo uređeno i ispunjeno zelenilom, cvećem i u njemu se nalazi i fontana. Ova vila nema svoj parking, ali se može parkirati u njenoj blizini.

Po mišljenju turista kuća Nana je dobar izbor za letovanje. Apartmani su prostrani sa po dve terase, čistoća na nivou.  Neki gosti su navodili da gazda pravi veliku buku s obyirom da poseduje limarsku radnju, ali po mišljenju drugih to nije tako strašno i čovek poštuje kućni red koji je sam objavio. Velika prednost  vile Nana je ograđeno dvorište, naročito za porodice sa decom. Vila poseduje sve što vam je potrebno za odmor, a imate i mogućnost druženja sa prijateljima u dvorištu vile, gde se može pripremati roštilj. Oni koji su jednom boravili u ovoj vili su imali pozitivan utisak i vratili bi se ponovo.

Turisti iz Srbije rado dolaze u ovo mesto, već godinama. Na svakom koraku se može čuti srpski jezik. Plaže je dugačka, peskovita i čista. Pefkohori se nalazi na unutrašnjoj strani poluostrava Kasandra, uvučen i zaštićen od otvorenog mora. Klima je izuzetno prijatna, a do Soluna vam treba 105 km. Ovo letovalište je popularno među mlađom populacijom i kod porodica sa decom srednjoškolskog uzasta, jer postoji puno sadržaja za dobar provod. U svakom delu dana je prisutna vreva i gužva koja govoro da u ovom mestu nikada nije dosadno. U Pefkohoriju postoji mnogo apartmanskih zgrada i hotela i može se u vek naći nešto prilagođeno svačijem džepu.