NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Mery Pefkohori - iskustva i komentari Vila Meri je skromnija vila i sastoji se od studija za dve i tri osobe. Renovirana je pre nekoliko godina kada su sređene kuhinje i kupatila. Vila poseduje ukupno 12 studija i svi imaju TV i klimu koja je uračunata u cenu aranžmana. Posteljina se menja na 5 dana, a sobe se čiste na 10 dana. Kuhinja je opremljena sa osnovnim priborom i posuđem prema broju ležaja. Naglašavamo da ova vila nema svoje peškire. Iako je skromno opremljena vila Mery pruža potpuni komfor i tražena je kod gostiju koji nemaju visoke prohteve smeštaja, a imaju skromne finansijske mogućnosti. Za ograničen broj mesta postoji parking.  Vila Meri se nalazi u Pefkohoriju jednom od omiljenih letovališta Srba, na poluostrvu Kasandra. Vila Mery ima dobar položaj, nalazi se u glavnoj ulici, ali sa njene donje strane prema plaži i od nje je udaljena sto metara. U blizini vile se nalazi marketi i prodavnice, tako da nećete morati da pešačite za osnovne namirnice.

Zbog povoljne cene ova vila je tražena kod gostiju koji ne izdvajaju puno novca za svoj smeštaj, već im je bitno da u studiju gde provode najmanje vremena imaju ono najneophodnije za deset dana letovanja. Za dobar provod na letovanju bitan je kompletan utisak o samom mestu. Pefkohori pruža dosta toga za dobar i sadržajan odmor. Postoji veliki broj restorana, marketa, prodavnica raznovrsne robe i nekoliko klubova za mlade željne provoda. Sama plaža je peskovita i dugačka, tako da svako može neći deo koji je po njegovom ukusu. More je čisti i plavo, nema meduza i drugih nečistoća.

Pefkohori je jedno od omiljenih letovališta naših ljudi. Mesto ima preko 1.600 stalnih stanovnika, a broj stanovnika višestruko naraste tokom sezone. Iz Pefkohorija možete napraviti izlet do tradicionalnog naselja Agia Paraskevi koje se nalazi u unutrašnjosti poluostrva. Do banje Lutra koja se nalazi na zapadnoj obali Kasandre ima 10 kilometara. Kada ste u Pefkohoriju obavezno posetite čuvenu plažu Ksenija koja se nalazi južno od Pefkohorija, na desetak minuta vožnje. Plaže je prekrivena najsitnijim peskom, a more je čisto i toplo. Izbegavajte vikende kada ovde svraća mnogo mladih Grka iz Soluna.