NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Labrini Pefkohori - iskustva i komentariVila Labrini se nalazi u Pefkohoriju, letovalištu na obali Toroneos zaliva, na poluostrvu Kasandra, na Halkidikuju. Vila se nalazi u novom delu Pefkohorija i udaljena je samo 80 m od plaže. Poseduje apartmane koji su okruženi zelenilom i manjim dvorištem u kom se nalazi roštilj. Vila ima dvokrevetne, trokrevetne apatmane i petokrevetne duplekse.Trokrevetni apartmani imaju odvojenu spavaću sobu od dnevne, a čevoroktevetni i petokrevetni aprtmani imaju dve odvojene spavaće sobe i prostranu dnevnu sobu sa kompletno opremnljenom kuhinjom. Iz svih soba se izlazi na zasebne terasu i svaka soba ima klima uređaj, a svaka dnevna soba poseduje i TV i klima uređaj. Klima nije uljučena u cenu aranžmana, već se doplaćuje na licu mesta. Vila nema sopstveni parking, ali postoji mogućnost parkiranja u okolini.

Po utiscima gostiju ove vile, koji su o njoj rekli dosta toga pozitivnog, Vila Labrini predstavlja solidan smeštaj. Apartmani su dobro opremljeni i poseduju sve što se u opisu vile navodi. Prednost ove vile je i dvorište sa puno zelenila u kom se možete družiti sa prijateljima. Turisti, koji ovde letuju su zadovoljni mestom, što je bitno za kompletan utisak o letovanju. Plaže su peskovite i čiste, more je toplo, bistro i mirno. Što se tiče izlazaka, za svakog može nešto da se nađe.

Pefkohori je jedno od omiljenih letovališta Srba. To je malo mesto sa preko 1.600 stalnih stanovnika, koji se uglavnom bave turizmom. Turizam je ovde počeo da se razvija ranih 70-ih godina kada su počeli da dolaze brojni turisti privučeni prirodnim lepotama, blagom klimom, dugačkim plažama i prepoznatljivim grčkim gostoprimstvom. Od tada se Pefkohori smatra jednim od najboljih odmarališta na Halkidikiju. Pefkohori se sastoji iz dva dela: stari i novi deo grada. Stari je prepoznatljiv po uskim uličicama i tu se nalazi trg i crkva. Moderan deo je smešten uz dugu peščanu plažu. Novi deo obiluje prodavnicama, restoranima, kafićima i diskotekama, pa je omiljen među mlađim gostima.