NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Jorgas Pefkohori - iskustva i komentariVila Jorgas se nalazi u Pefkohoriju, jednom od najlepših letovališta na Kasandri. Vila Jorgas je smeštena malo dalje od centra u novom delu Pefkohorija i izolovana je od buke, a od plaže je udaljena 150 m. Vila sadrži apartmane namenjene za smeštaj 4+1, 5+1 osoba, i duplekse 6+2. Svi apartmani su smešteni na prvom i drugom spratu. Četvorokrevetni + 1 apartman, sastoji se od jedne prolazne, ulazne sobe, u kojoj je smešten jedan ležaj, spavaće sobe sa francuskim ležajem, opremljene kuhinje sa trpezarijom, u okviru dnevnog boravka, u kojem je sofa  iz koje se izvlači dodatni ležaj, kupatila i terase.  Petokrevetni 5+ 1 apartman, sastoji se od dve spavaće sobe, zasebne kompletno opremljene kuhinje sa šporetom i trpezarijskim stolom, velikog kupatila i velike terase sa garniturom za sedenje. U šestokrevetnom 6+ 2 dupleks apartmanu može spavati osam odraslih osoba i dvoje dece. Raspoređen u dva nivoa, u prizemlju je velika dnevna soba sa garniturom za sedenje (dva troseda koja se otvaraju u dva ležaja), trpezarija, spavaća soba sa 2 ležaja, kompletno opremljena kuhinja sa šporetom i velikim frižiderom sa zamrzivačem, kupatilo i terasa sa garniturom za sedenje. Na spratu se nalaze još dve spavaće sobe, predprostor u kojem je klima uredjaj, još jedno kupatilo i terasa. Svi apartmani su opremljeni sa po jednim klima uređajem koji se posebno plaća i TV-om. Postoji mogućnost parkiranja ispred vile.

Vila Jorgos se preporučuje višečlanim porodicama i većem društvu koje letuje zajedno. Nalazi se u prijatnom okruženju i izolovana je od buke. Predstavlja jedan od solidnijih smeštaja koji nude naše agencije. Jedini nedostatak je što vila nema svoje peškire, pa ćete imati veći prtljag. Ako se odučite za ovu vilu nećete pogrešiti, a ni odlaskom u Pefkohori koji nudi sve potrebno za dobar i sadržajan odmor. Plaža je dugačka i čista, a more toplo. Pored kupanja, uživaćete u šetnji i šopingu.

Centar dešavanja uveče je šetalište pored mora na kome su brojni restorani, kafići i prodavnice, a uveče za provod ima nekoliko klubova koji rade do duboko u noć. Za svakoga se može pronaći nešto. U Pefkohoriju postoje klubovi sa komercijalnom muzikom, onda klubove gde se pušta isključivo njihova muzika i naravno klub Bombo, gde se završava većina izlazaka jer puštaju narodnjake, a većina barova radi do zore. Za decu takođe ima puno sardžaja za provođenje vremena van plaže, igraonice, javno igralište, a neke vile imaju manja igrališta u svom sastavu.