NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila  Ioannis Paradaise Pefkohori - iskustva i komentariVila Ioannis Paradaise se nalazi na izlazu iz Pefkohorija. To je jednospatni kompleks koji se sastoji od više objekata. U okviru vile nalazi se bazen sa posebnim delom za decu, sa ležaljkama, suncobranima i tušem. Takođe, u sklopu vile nalazi se i café bar sa velikim izborom osvežavajućih alkoholnih I bezalkoholnih pića. Vila Ioannis je udaljena oko 300 metara od mora, a od centra Pefkohorija oko 900 m. U njenoj blizini nalaze se Vila Katerina i Studios Oikonomou. Vila Ioannis Paradaise  poseduje dvokrevetne studije, četvorokrevetne i petokrevetne apartmane. Svaki studio i apartman ima opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV SAT, klima uređaj i wireless internet. Vila poseduje veliki parking prostor za svoje goste. Studiji koji se nalaze sa zadnje strane kompleksa imaju ulaznu terasu i nalaze se samo u prizemlju, dok studiji u prizemlju sa prednje strane imaju zajedničku terasu.

Po utiscima ljudi koji su letovali u ovoj vili prednosti bazena se najviše ističe. Bazen je izuzetno čist i pedstavlja pravi izvor zabave za decu. Ova vila je izuzetno pogodna za porodice sa malom decom jer ako ne možete otići do plaže možete deo dana provesti na bazenu. Što se tiče opremlljenosti vile, neće vam nedostajati ništa, a posteljina se menja na pet dana.  Sam Pefkohori ima sve sadržaje koji su potrebni za bezbrižan odmor kao što su hoteli i vile, turističke i rent-a-kar agencije, supermarketi, ekskluzivne radnje i zlatare, pekare, poslastičarnice, ambulantu, apoteku i poštu i sve vam je relativno blizu. Na plaži je moguće iznajmiti ležaljke i suncobrane, kao i rekvizite za sportove na vodi.

Pefkohori je poznato grčko letovalište na oko 100 kilometara od Soluna. Nalazi se na unutrašnjem delu prvog prsta Halkidikija,  na poluostrvu Kasandra. Jedno je od najlepših letovališta na Halkidikiju, smešten na krajnjem jugu ovog poluostrva. Iz Pefkohorija se pruža divan pogled na zaliv Toroneos. Mesto je dobilo ime po grčkoj reči "pefko" što u prevodu znači borovina. Klima je izuzetno prijatna, zahvaljujući kombinaciji velikih površina borove šume, moru i izuzetno povoljnom geografskom položaju. Gradić pruža sve mogućnosti za lep i nezaboravan odmor.