NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Ikonomu Pefkohori - iskustva i komentariVila Ikonomu se nalazi u Pefkohoriju i smeštena je na udaljenosti od 150 m od plaže i izolovana od saobraćane buke i gužne, što znači da je malo dalje od centra Pefkohorija. Vila se nalazi u lepom okruženju u velikom dvorištu  u kojem ima puno tropskog zelenila i bazen koji je gostima vile na raspolaganje besplatno. To je i najveća prednost vile. Ako želite malo mira i tišine možete se izležavati na ležajkama pored bazena u dvorištu vile i ne morate za ovaj komfor plaćati.

Vila Ikonomu poseduje trokrevetna studija koja se sastoje od jedne prostorije sa jednim francuskim i jednim klasičnim krevetom ili tri odvojena kreveta. Svaki studio ima opremljenu kuhinju, terasu, TV i klima uređaj, čije korišćenje je uključeno u cenu u periodu od 01. jula do 30. avgusta dok se van tog perioda klima doplaćuje 5 evra dnevno.Vila Ikonomu se preporičuje porodicama sa malom decom. Kompletan utisak o letovanju zavisi od utiska o vili u kojoj ste boravili i samom mestu. Naši turistu uglavnom imaju lepo mišljenje o Pefkohoriju. Plaža je dugačka i svako može da pronađe deo po njegovom ukusu.  Modućnosti za izlaske i provod su dobri. U centralnom delu plaža je uska, ali se prema krajevima širi. Možete koristiti ležajke i suncobrane koji se iznajmljuju, po ceni jednog pića ili postaviti svoje suncobrane na slobodnom mestu.

Centar dešavanja uveče je šetaliste pored mora na kome su brojni restorani, kafići i prodavnice, a za provod ima nekoliko klubova koji rade do duboko u noć. Za svakoga se može pronaći nešto. U Pefkohoriju postoje klubovi sa komercijalnom muzikom, onda klubovi gde se pušta isključivo njihova muzika i naravno klub Bombo, gde se završava većina izlazaka jer puštaju narodnjake, a većina barova radi do zore.