NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Filipu Pefkohori - iskustva i komentariVila Filipu se nalazi u Pefkohoriju i predstavlja apartmanski kompleks koji se sastoji od dve zgrade Filipu I i Filipu II.  Smeštena je u novom delu Pefkohorija i udaljena 150 m od plaže. Vila Filipu se nalazi u lepom okruženju, ima svoje dvorište sa puno zelenila u kom se nalazi roštilj. Vila ima sve pogodnosti za druženje višečlanih porodica.

Apartmani Filipu I imaju četvorokrevetne i jedan trokrevetni apartman. Četvorokrevetni apartmani sastoji se od kuhinje u kojoj se nalazi francuski ležaj i spavaće sobe u kojoj se nalaze dva odvojena kreveta. Trokrevetni apartman je potpuno renoviran i sastoji se iz kuhinjskog dela u kome se nalazi jedan ležaj i spavaće sobe u kojoj se nalaze dva ležaja. Svi apartmani imaju TV. Klima uređaje imaju svi apartmani izuzev trokrevetnog i četvorokrevetnog apartmana koji se nalaze u prizemlju. Apartmani Filipu II poseduju samo četvorokrevetne apartmane. Sastoje se od kuhinje u kojoj se nalaze dva ležaja i spavaće sobe sa francuskim ležajem. Iz kuhinje kao i iz spavaće sobe izlazi se na veliku terasu. Svi apartmani imaju TV i klima uređaje. Korišćenje klime se dodatno plaća. Apartmani Filipu su ostavili dobar utisak na porodice koje su u njoj boravile za vreme letovanja u Grčkoj. Apartmani su solidno opremljeni i bolje od prosečnih. Pored toga imate mogućnost uživanja sa svojim prijateljima u dvorištu vile.

Pefkohori je jedno od omiljenih letovališta naših ljudi. Mesto ima preko 1.600 stalnih stanovnika, a broj stanovnika višestruko naraste tokom sezone. Pefkohori se sastoji iz dva dela: starog i novog. Starim delom mesta sa karakterističnim uskim uličicama, prelepim trgom i crkvom, širi se opojan miris rascvetalog jasmina, limuna i ruža. Moderan deo, smešten uz dugu peščanu plažu, prepun je raznovrsnih prodavnica, restorana, kafića i taverni, kao i diskoteka, pa je omiljen i među mlađim gostima. Kada ste u Pefkohoriju obavezno posetite čuvenu plažu Ksenija koja se nalazi južno od Pefkohorija, na desetak minuta vožnje. Plaža je prekrivena najsitnijim peskom, a more je čisto i toplo. Izbegavajte vikende kada ovde svraća mnogo mladih Grka iz Soluna.