NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Dimitris Flower Pefkohori - iskustva i komentariVila Dimitris Flower se nalazi u Pefkohoriju, jednom od naposećenijih letovališta na Halkidikiju, smeštenom na samom jugu prvog prsta. Vila poseduje trokrevetne i četvoroktrevetne apartmane. Nalazi se u mirnom okruženju i pogodna je za porodičan odmor sa malom decom. Smeštena je u samom centru Pefkohorija i na dva minuta od plaže. Veoma blizu ove vile se nalazi market i pekara. Svi apatrmani u vili Dimitris Flower se nalaze na spratu, imaju TV i klimu koja je uključena u cenu u sezoni, dobro su opremljeni i funkcionalni. Terase su velike i mogu se koristiti kao letnje trpezarije. Pored vile se nalazi veliki parking.

Po utiscima turista koji su boravili u vili Dimitris Flower njena najveća prednost je sam položaj. Blizina i mora i centra mesta. Hvale je porodice koje su u njoj boravile sa malom decom. Apartmani poseduju sve što vam treba i što se u opisu vile navodi. Još jedna prednost koje se često ističe, a na šta se gostu ponekad žale je veličina terase. U ovoj vili to nije problem jer se na terasi možete lepo smestiti u uživati sa svojom porodicom . Ako putujete svojim autom ne morate da brinete gde ćete parkirati u blizini vile je veliki parking.

Pefkohori je udaljen oko 100 km od Soluna i zaštićen od otvorenog mora. Čisto more i izuzetno povoljan geografski položaj, sa nepreglednim peskovitim plažama učiniće da vaše letovanje bude nezaboravno. U samom mestu postoje dva velika supermarketa jedan do drugog. Cene su uglavnom veće nego kod nas, zavisi gde kupujete. Plaža je dugačka, a svi preporučuju njen desni deo. Kada ste na Halkidikiju treba obavezno otići do plaže Ksenija koja je udaljena 5 minuta mini busem i lepša je nego plaža u Pefkohoriju. Noćni provod je u Pefkohoriju dobar. Ima za svakog po nešto, zavisi šta slušate. Postoje kafići i diskoteke gde se pušta samo srpska muzika, kao i oni sa odličnom stranom muzikom.