NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Dafne Pefkohori - iskustva i komentariVila Dafne - Pefkohori smeštena je u mirnijem delu ovog mesta u pešačkoj zoni i udaljena 60 metara od plaže. Vila se nalazi u lepom okruženju, gde ima puno zelenila i mediteranske vegetacije. Sastoji se od nekoliko objekata u nizu i poseduje apartmane za 3 i 4 osobe.  Apatrmani 1/3+1 se nalaze u prizemlju i na spratu. Sadrže odvojenu spavaću sobu sa dva ležaja, dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje, opremljenu kuhinju, kupatilo i veliku terasu. Apartmani tipa 1/4+1 su na spratu i sadrže sve što imaju i 1/3+1 apartmani plus galeriju sa nižim plafonom gde se nalazi još jedan krevet. Svi apartmani imaju klima uređaj koji nije uključen u cenu aranžmana. Vila Dafne je B kategorije i nema svoj parking.

Turisti koji su gostovali u ovoj vili imaju uglavnom pozitivno mišljenje o vili Dafne. Njena najveća prednost je odličan položaj i predivno okruženje u kom se nalazi sa puno zelenila. Vila Dafne nudi sve ono što vam je potrebno za pravi odmor. Kompletan utisak o letovanju zavisi od utiska o vili u kojoj ste boravili i samom mestu. Naši turistu uglavnom imaju lepo mišljenje o Pefkohoriju. Plaža je dugačka i svako može da pronađe deo po njegovom ukusu.  Modućnosti za izlaske i provod su dobri. Na krajevima mesta su beach barovi Fiki i Faros, a ima i slobodnih delova, za one koji hoće da postave svoje suncobrane. U centralnom delu plaža je uska, ali se prema krajevima širi. Postoji šetaliste pored mora na kome su brojni restorani, kafići i prodavnice, a uveče za provod ima nekoliko klubova koji rade do duboko u noć.

Pefkohori je jedno od omiljenih letovališta naših ljudi. Mesto ima preko 1.600 stalnih stanovnika, a broj stanovnika višestruko naraste tokom sezone. Iz Pefkohorija možete napraviti izlet do tradicionalnog naselja Agia Paraskevi koje se nalazi u unutrašnjosti poluostrva. Do banje Lutra koja se nalazi na zapadnoj obali Kasandre ima 10 kilometara.  Kada ste na Halkidikiju treba obavezno otići do plaže Ksenija koja je udaljena 5 minuta mini busem i lepša je nego plaža u Pefkohoriju.