NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Capri Pefkohori - iskustva i komentariVila Capri se nalazi u centru Pekohorija, omiljenog letovališta Srba, na Kasandri. Vila Capri poseduje dupleks apartmane za 4+3 osobe i namenjena je za smeštaj najviše pet odraslih osoba i dvoje dece do dvanaest godina starosti. Svi apartmani su na spratu, a u prizemlju se nalazi picerija Capri. Apartmani sadrže dnevni boravak sa kaminom, dvosedom, trosedom i trpezarijom, zasebnu kuhinju u kojoj postoji šporet sa rernom i frižider sa zamrzivačem u okviru koje se nalazi velika sofa, dve spavaće sobe sa po francuskim ležajem, malo kupatilo i veliku terasu sa pogledom na ulicu sa garniturom za sedenje. Apartman je opremljen TV-om i jednim velikim klima uredjajem koji se doplaćuje na licu mesta u dnevnom boravku. Prilaz apartmanu je sa zadnje strane vile. Vila Capri nema peškira i nema svoj parking.

Vila Capri je odlično opremljena i nalazi se na odličnom mestu, ako vam ne smeta što je bučnije, jer ste u centri i iznad picerije. Ako niste previše zahtevni ova vila je odličan izbor za letovanje u Grčkoj. Ova vila je pogodna za više mladih osoba koje letuju zajedno ili za dve porodice sa decom. Apertmani su solidno opremljeni, bolje od većine drugih i nećete pogrešiti ako se opredelite za ovaj smeštaj.

Pefkohori, što u prevodu znači "borovo selo", glavni je nosilac turizma na poluostrvu Kasandri, prvom prstu Halkidikiju. Ovo grčko letovalište je postalo slavno turističko mesto zahvaljujući svojim prirodnim lepotama i divnim plažama. Okruženo je mirisnim borovim šumama i maslinjacima.
Čisto more i izuzetno povoljan geografski položaj sa lepim peskovitim plažama učiniće da vaše letovanje bude nezaboravno. Veliki broj restorana, kafića, raznovrsnih prodavnica, butika, zlatara, kao i ribarnica i piljarnica, zadovoljiće svačiji ukus i svačije potrebe. Pefkohori je udaljen svega 100 kilometara od Soluna u koji možete svratiti u šoping.