NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Avra Pefkohori - iskustva i komentariVila Avra se nalazi u Pefkohoriju, omiljenom letovalištu naših turista na poluostrvu Kasandra, na Halkidikiju. Vila je kompletno renovirana 2010. godine i poseduje dva bazena dečiji i za odrasle. Vila Avra je smeštena u mirnom delu Pefkohorija i udaljena je 250 metara od peščane plaže.  Vila poseduje dvokrevetne, dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i trokrevetne studije koji su smešteni na spratu. Takođe vila ima i četvoroktevetne apartmane u parteru i na spratu. Ovi apartmani poseduju dnevni sobu sa kuhinjom koja ima dva ležaja i odvojeni spavaću sobu takođe sa dva ležaja. Svi apartmani u ovoj vili imaju kuhinju i kupatilo. Korišćenje klime je uračinato u cenu u periodu od 14. juna do 12. septembra, van ovog perioda se plaća doplata 5 evra po danu. Najveća prednost ove vile je postojanje bazena koji mogu koristiti gosti hotela. Vila je zato naročito pogodna za porodice sa decom jer postoji i mali dečiji bazen.

Utisci gostiju ove vile su uglavnom pozitivni. Vila je renovirana i u mnogo boljem stanju nego što je prikazano na slikama agencija. Posteljina se menja  2 puta za 10 dana. U apartmanu su dobro opremljeni sa svim potrebnim posuđem. Kupatila i stolarija su renovirani. Nije u centru, ali je jako blizu.
Za ljude koji imaju normalna očekivanja, i koji su svesni cene koju su platili za ovaj smeštaj, prijatno će se iznenaditi. Svi marketi kao i centar su jako blizu vile, kao i crkva i njihov mali trg. Ukoliko ne težite luksuzu i idete stvarno da se odmorite, a pritom želite pristojan smeštaj, ova vila je pravi izbor za vas.

Pefkohori se nalazi na unutrašnjoj strani poluostrava Kasandra, uvučen i zaštićen od otvorenog mora. Klima je izuzetno prijatna, a do Soluna vam treba malo više od sat vremena. Mesto poseduje sve što vam je potrebno za prijatan i ugodan odmor,  veliki broj restorana, kafića, prodavnica, butika raznovrsne robe, zlatara, prodavnica kože i krzna, kao i mini pijacu i ribarnicu. Pefkohori se sastoji iz dva dela: stari i novi deo grada. Stari deo sa malo starijim vilama i uskim ulicama, gde se nalazi trg i crkva i novi deo smešten uz dugu peščanu plažu koji obiluje prodavnicama, restoranima, kafićima i diskotekama, pa je zanimljiviji mlađoj populaciji.