NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Poseidon Parga - utisci, iskustva i komentariVila Poseidon se nalazi u malom mestu Parga u grčkoj oblasti Epir na obalama Jonskog mora. Vila Poseidon je skromnog izgleda i smeštena je u širem centru,  udaljena 450 metara od plaže. Poseduje studija za 2 ili 3 osobe, apartmane za 3 ili 4 osobe (u jednoj prostoriji se nalaze francuski ležaj manjih dimenzija i osnovni ležaj, a u drugoj prostoriji osnovni ležaj) i dvokrevetne sobe. Svaki studio ili apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (posebno se plaća), sef i balkon ili terasu. Sobe su sa frižiderom, TWC-om, TV-om, klima uređajem (posebno se plaća), sefom i balkonom ili terasom.

Vila Poseidon je solidnog kvaliteta a higijena se uredno održava. U apartmanima se nalazi sef koji gosti mogu koristiti. Posteljina se menja jedanput u toku smene a studio se čisti na svaka  dva dana. Poseidon je udaljen oko deset minuta od gradske plaže, koja je peščana, dok je druga najbliža Valtos, šljunkovita, do koje je malo napornije stići. Plaža Lichnos je udaljena oko 4km i do njih se  može se stići brodom  ili taksijem.

Parga je gradić udaljeno oko 100 km južno od Janjine i nalazi se na obalama Jonskog mora. Mesto svojim izgledom i duhom podseća na stara mediteranska mesta i pruža mogućnost za prijatan odmor svojim posetiocima.