NajPutovanje.com                                              PočetnaLetovanjeZimovanjeGradovi | Vikend, Spa&Wellness |


 

Vila Popi Olympic Beach - utisci, iskustva i komentariVila Popi se nalazi u Olimpic Beach-u, letovalištu u Olimpijskoj regiji, na obalama Egejskog mora. Vila Popi ima tri sprata i spada u kuće skromnijeg izgleda i kvaliteta. Smeštena je u širem centru, na oko 200 m od mora. Poseduje studija za 2 ili 3 osobe i apartmane za 4 ili 5 osobe. Svaki studio i apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, klima uređaj koji nije uključen u cenu aranžmana već se dodatno plaća na licu mesta, TV i balkon ili terasu. Promena posteljine se vrši jednom u toku boravka.

Utisci turista o ovoj vili su i pozitivni i negativni. Turistima uglavnom smeta stariji nameštaj i oskudnije opremljeni apartmani. Vila ima dobar položaj jer je blizu mora, mada u bilo kojoj vili da osednete u ovom mestu sve su blizu plaže. U svakom slučaju odnos cene i kvaliteta smeštaja je zadovoljavajući. Olimpic Beach ima lepu, peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, ali se turisti često žale na zamućenu vodu, što kvari ukupan utisak. More nije uvek takvo, ali se dešava da je zamućeno. Takođe veoma često popodne ima talasa. Prednost ovog letovališta je što su cene smeštaja nesto niže nego u nekim drugim letovalištima i ima puno mesta u okolini za obilazak.

Olimpik Beach pripada opštini Katerini. Od grada Katerini je udaljen 8 km. Zbog pristupačnih cena Olimpik Beach je poznat kao letovalište Srba. Plaže u Olimpic Baech-u je odlična i to je glavni adut ovog mesta. Peščana, izuzetno duga i široka.  Plaža uz glavnu ulicu je puna lepih ležaljki, suncobrana i tu je uglavnom gužva tokom celog dana, levo, ka Paraliji  ima više slobodnog mesta,  takođe desno je ogromna široka plaza, gde ima jako malo ljudi. Ako poranite na plažu, dočekaće vas mirno, čisto more, ali kako dan odmiže, to se promeni.  Klima je pogodna zbog blizine Olimpa, tako da nikad nije sparno.